GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Selahattin Demirtaş Açıklama Yaptı

Selahattin Demirtaş açıklama yaptı. HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bugün sosyal medya hesabından açıklama gerçekleştirdi.

Selahattin Demirtaş Açıklama Yaptı

Selahattin Demirtaş Açıklama Yaptı. Hdp'Nin Tutuklu Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bugün Sosyal Medya Hesabından Açıklama Gerçekleştirdi.

HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor. Demirtaş, paylaşımında aktif politikayı bırakacağını açıkladı. Demirtaş Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Yarın Artı Gerçek’te yayımlanacak röportajından bir bölüm paylaştı.

Demirtaş söz konusu röportajında, “Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum” dedi.

Kendisine yönelik “yapıcı eleştirilere” teşekkür etti. Demirtaş, “Eleştirilerden yararlanmaya çalışacağım. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken, aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Selahattin Demirtas Aciklama Yapti 1

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın

gazetemerhaba.com

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu