GündemSiyasetTürkiye Gündemi

SIKITILAR AŞILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terör örgütlerine de onları maşa olarak kullanan karanlık odaklara da aziz milletimizin asla boyun eğmeyeceğini biliyoruz.

Bizler, demokrasimizle, ekonomimizle, dış politikamızla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarana kadar yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan, yayımladığı mesajla vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın, ailelere, millete, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sıkıntıların aşılmasına vesile olmasını diledi.

BÜYÜKLERİNİZİ ZİYARET EDİN

“Bayram ziyaretleri ve sıla-i rahim vesilesiyle, araçlarıyla yola çıkan veya çıkacak vatandaşlarımızdan, trafik kurallarına uymalarını hassaten rica ediyorum” ifadelerini kullanan Erdoğan, trafik kazalarında kaybedilen her bir canın, sönen her bir ocağın yürekleri dağladığını belirtti. Erdoğan, “Yolda kaybedilen vaktin telafisi mümkündür ama, yitip giden canların, çekilen acıların telafisi kesinlikle yoktur.” uyarısında bulundu. Büyükler başta olmak üzere yakınların, komşuların ziyaret edilmesine, küçüklerin sevindirilmesine dayanışmaya, hediyeleşmeye, birlik ve beraberliği güçlendirmeye azami derecede özen gösterilmesini isteyen Erdoğan, “Mübarek Kurban Bayramı’nın bütün gönüllerde, tüm hanelerde en iyi biçimde yaşanması temennisiyle, bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; sizlere, sevdiklerinize, bütün milletimize Allah’tan sağlık ve esenlikler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu