Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı’da Temizlik, Yol ve İlaçlama Çalışmaları Yapıldı

Sındırgı’da ilçe temizlik, ilaçlama ve yol çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “yol çalışmaları sırasında sürücülerimizi dikkatli olmaya davet ediyorum “dedi.

Sındırgı Pürsünler yolu üzerine olan moloz ve çöpler Belediye’nin yönlendirdiği ekipler tarafından temizlendi.

Belediye çevreye ve yol boylarına rasgele dökülen moloz ve çöplerle ilgili olarak vatandaşları uyardı. Yapılan uyarıda “moloz ve temizlik çalışmaları sırasında oluşan masraflar yerine halkımız için yararlı harcamalar yapmaya hazırız ” ifadelerine yer verildi. Emendere yolu üzerinde bulunan eski çöplük sahası dışında da çöp ve moloz temizliği gerçekleştiren belediye ekipleri “çöp ve ya moloz döken birini görürseniz 153 e ihbar edin gereğini yapalım “ dedi.
Moloz temizlikleriyle eş zamanlı olarak belediyeye bağlı diğer ekipler ise İlçe’nin İbiller Köyü’nde yol genişletme çalışmaları yaptı. Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi ortak çalışması sırasında Sürücüler yaşanabilecek kazalar için çalışma yapılan yollarda daha dikkatli olmaları adına uyarıldı.
Akşam saatlerinde ise yaz döneminde büyük sorun olan haşerelerle mücadele kapsamında İlçe’de gezici ilaçlama araçları ile haşere ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.
Haber merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu