Gündemİlçe Haberleri

SINDIRGI’DAN AFRİN’E MESAJ VAR

Sındırgı’da Binlerce Vatandaş Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Meydanında Buluşarak Afrin’deki Mehmetçiklere Selam ve Dua Gönderildi.

Sındırgı ilçesinde Afrin’de  Zeytin Dalı operasyonlarında görev yapan Mehmetçiğe moral ve destek için Cumhuriyet Meydanında geniş çaplı katılım ile “ Sındırgı’dan Afiren’e Selam “ programı düzenlendi.

Cuma namazı öncesi Şerif Paşa Camiinde Şehitler için okunan Mevlid-i Şerif ile başlayan program Cumhuriyet Meydanında devam etti. Çok sayıda öğrenci ve vatandaş Türk Bayrakları ile tekbir getirdi. Sındırgı Yağcıbedir Mehter takımı ise birbirinden güzel marşlar ile coşkulu kalabalığa eşlik etti.  Mehter programının ardından Kur’an-ı Kerim okundu tüm Şehitler ve operasyonda görev yapan Mehmetçikler için dualar edildi.

 

Her Mehmetçiğe Türk Bayrağı

Sındırgı’da bir esnaf tarafından başlatılan ‘Her Mehmetçiğe Bir Türk Bayrağı’ kampanyasına Sındırgı Belediye personeli de destek verdi. Türk bayraklarının yanına öğrencilerin yazdığı Afrin’e selam mektubu da  Afrin’e doğru yola çıktı. Türk Bayrakları ile dolu koliler protokol tarafından Afrin’deki Mehmetçiklere ulaştırılmak adına PTT Kargo müdürlüğüne teslim edildi.

Binlerce vatandaşın Türk bayrakları ile katıldığı programda Sındırgı Kaymakam vekili Altuğ Çağlar, Belediye Başkan vekili Adem Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla,  İlçe Emniyet Müdürü Ömür Kuyu, İlçe Jandarma komutanı Emre Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu.

Protokol’ün Mehmetçiğe destek konuşmaları sonrasında öğrenciler tarafından şiirler okundu. Vatandaşlar tarafından Şerif Paşa Meydanında, Sındırgı Belediyesi personeli tarafından da Cumhuriyet Meydanı Şehitler için lokma hayırları yapıldı.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu