İlçe Haberleri

Soğuk Kış Günlerinde Sokak Hayvanları Unutulmadı

Marmara Adası'nda, kış aylarında sokak hayvanlarının karınlarını doyurmak amacıyla Marmara Adalar Belediyesi tarafından bir yardım kampanyası başlatıldı.

Soğuk Kış Günlerinde Sokak Hayvanları Unutulmadı

Marmara Adası’nda, kış aylarında sokak hayvanlarının karınlarını doyurmak amacıyla Marmara Adalar Belediyesi tarafından bir yardım kampanyası başlatıldı. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, bu kapsamda ekibiyle birlikte sokak hayvanlarına mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Aksoy, soğuk hava koşullarında zorlu şartlarda yaşamak zorunda kalan sokak hayvanlarını unutmadıklarını belirterek, “Dostlarımızı seviyoruz. Gönüllü olarak küçük dostlarımıza mama veren hayvansever vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz. Kapının önüne bir kap su bir kap mama bırakmayı unutmayın.” şeklinde duyuruda bulundu.

Bu örnek davranış, belediyenin sokak hayvanlarına duyduğu önemi ve toplumun bu konuda duyarlılığını vurguluyor. Sokak hayvanlarına yönelik yapılan bu tür yardımlar, hayvanseverlerin katılımıyla desteklenerek, onların zorlu kış şartlarında daha iyi bir yaşam sürmelerine katkı sağlanmaktadır.

Seren Çiftçi

Fotoğraf Sanatıyla Balıkesir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu