İlçe HaberleriSpor

Susurluk Genç Güreşçiler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, U13 Kadınlar Güreş İl Şampiyonası'nda birincilik, U15 Kadınlar Güreş İl Şampiyonası'nda birincilik ve U15 Erkek Güreş İl Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden sporcuları ağırladı. 

Susurluk Genç Güreşçiler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Susurluk Genc Guresciler Turkiye Sampiyonasina Hazirlaniyor 1

Türkiye Şampiyonasına Gidecekler

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, genç güreşçilerin azim ve çalışkanlıklarıyla önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek, “Memleketimizin genç sporcuları başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. U13 Kadınlar Güreş İl Şampiyonası’nda birincilik, U15 Kadınlar Güreş İl Şampiyonası’nda birincilik ve U15 Erkek Güreş İl Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan ekibimizi kutluyor, eğitmenlerini tebrik ediyorum. Bu başarılar, gençlerimizin gösterdiği yoğun emek ve disiplinin bir göstergesidir. Sporcularımızın bu başarıları, sadece kendi başarıları değil, aynı zamanda şehrimizin ve ülkemizin adını da en iyi şekilde temsil ettiğinin bir kanıtıdır” dedi.

Susurluk Genc Guresciler Turkiye Sampiyonasina Hazirlaniyor 2

“Gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz”

Güney, genç sporculara olan desteğin süreceğini ve onların her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, “Susurluk’un sporcu potansiyeli oldukça yüksek. Bu gençlerimizin başarıları bizleri umutlandırıyor. Belediye olarak, sporun her dalında gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Onların yeteneklerini geliştirmek ve en iyi imkanlara erişmelerini sağlamak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Susurluk Genc Guresciler Turkiye Sampiyonasina Hazirlaniyor 3

Haber: Bülten

Bandırmaspor’un Süper Lig İçin Hedefleri Belli

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu