Spor

Bandırmaspor’un Süper Lig İçin Hedefleri Belli

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Takımının Süper Lig Hedefini Vurguluyor

Bandırmaspor’un Süper Lig İçin Hedefleri Belli

Trendyol 1.Lig ekibi Teksüt Bandırmaspor, Cinçukuru Tesislerinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, takımının son üç haftada elde ettiği 7 puanın önemini vurgularken, iyi bir savunma ve gelişen hücum performansıyla istikrarlı bir çizgi yakaladıklarını belirtti. Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, cumartesi günü oynayacakları Bodrum F.K. maçına odaklandıklarını ve rakiplerinin gücünü bildiklerini ifade etti.

Eroğlu, önemli oyuncularından Remi Mulumba’nın sakatlığına ve Emre Batuhan Adıgüzel’in cezasına değinerek, Bodrum maçında eksikliklerini telafi etmeye çalışacaklarını dile getirdi. Taraftarları maça davet eden Eroğlu, onların desteğinin takımı daha da güçlendirdiğini ve hedeflerine ulaşmalarında önemli bir etken olduğunu vurguladı. Süper Lig’e yükselme hedeflerine vurgu yaparak, takımın bu istikrarı sürdürmesi gerektiğini belirtti.

Bandırmaspor'Un Süper Lig İçin Hedefleri Belli

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun açıklamalarıyla, Teksüt Bandırmaspor’un kararlılığı ve hedeflerine olan inancı bir kez daha ortaya konmuş oldu.

 

 

Haber: Bülten

BAÜN’de Basketbol Turnuvası Başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu