Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Kuvvetli Yağışlar Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Balıkesir ve çevresinde yoğun yağışlar bekleniyor.

Balıkesir’de Kuvvetli Yağışlar Uyarısı!

Balıkesir'de Kuvvetli Yağışlar Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.  Yağışların büyük çoğunluğu genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak. Ancak Ege ve Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar görülecek.

Balıkesir’de ve Bazı İllerde Kuvvetli Yağış

Özellikle Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, Yalova, İzmir, Manisa, Antalya, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışlar bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayları yaşanabilir.

Çığ Tehlikesi

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyir bekleniyor. Ancak Doğu Anadolu’nun doğusunda yer yer mevsim normallerinin altında sıcaklıklar öngörülüyor. Rüzgar genellikle güney, Karadeniz’de kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Yağmur Sonrası Gökkuşağı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu