Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Susurluk ve Nilüfer Belediyeleri kardeş oldu

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem İle Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız Ve Ekibi, Belediye Başkanı Nurettin Güney’i Ziyaret Etti.

21 Ocak Salı günü gerçekleşen ziyarette Bursa İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Bursa Nilüfer CHP İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, Kemalpaşa İYİ Parti İlçe Başkanı Tevfik Demir de hazır bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Susurluk’u Kardeş Belediye olarak kabul ettiklerini söyleyerek, en kısa zamanda Meclis kararı alarak kardeş şehir protokolünü imzalayacaklarını ifade etti. Susurluk Belediyesi ile güzel işler başaracaklarını söyleyen Başkan Erdem, Nurettin Güney’in her zaman yanında olacaklarını belirtti. Ayranevi’nde yenilen öğle yemeğinin ardından Nilüfer Belediyesi Heyeti, Susurluk CHP ilçe başkanı Ümit Barut Ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Çakır ve yönetimini ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, birlikteliğin güçlü bir şekilde devam edeceğini söyleyerek Susurluk’tan ayrıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu