GündemEkonomiİlçe Haberleri

Başkan Güney Borsa Ziyareti

Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk’un yatırım potansiyeli hakkında bilgilendirmeler yapmak üzere Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Aydoğmuş’u ziyaret etti.

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çatal’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Güney’e Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ile belediye birim müdürleri, Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinin ardından Başkan Güney, Susurluk’un, Balıkesir’in yatırıma en uygun şehri olduğunu anlatarak, “Termal kaynaklarımız dünya çapında. Ilıcaboğazı’nda bulunan çamur, dünyada sadece iki tane. Ama ne yazık ki kaplıcalarımızın tanıtımı yeterince yapılmamış. Bu bölgede belediyemize ait araziler var. Yatırım için oldukça elverişli yerler. Susurluk halkının istikbali için çalışıyoruz, Susurluk’u daha ileri taşımak istiyoruz ve sizlerin yatırımlarını bekliyoruz ”dedi.

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Aydoğmuş, Belediye Başkanı Nurettin Güney’in ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek; “Balıkesir’de birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğinde aşamayacağımız engel yok. Yeni otoyolun, Susurluk’a yatırım getireceğine inanıyorum. Balıkesir oda ve borsaları olarak ‘Marka Şehir Balıkesir’ projesini yürütüyoruz. Balıkesir’in değerli ürünlerini coğrafi işaret alarak daha fazla değerli hale, daha katma değerli, marka haline getirmek için çalışmalarımız var. Özellikle kuzu etinin coğrafi işaretini almak istiyoruz. Susurluk’un da özellikle hayvancılık alanında bu sayede öne çıkacağını düşünüyorum.” dedi.Borsa Yönetim Kurulu üyeleri ile toplu fotoğraf çekiminin ardından, Belediye Başkanı Nurettin Güney, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Aydoğmuş’a ziyaretin anısına Susurluk’un simgesi olan ayranı ifade eden ayran bardağı hediye etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu