Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

Tekir Kedilerin Gerçek Yüzü

Cinsiyeti, ırkı, rengi diye ayırmaksızın küçük dostlarımız her zaman en yakınımız olmuşlardır. Tekir kediler ise iyi birer arkadaş olmalarının yanında iyi de oyun arkadaşı olurlar. Bu yazımızda Tekir Kedilerin Gerçek Yüzü’nden bahsediyoruz

 

Tekir Kedilerin Gerçek Yüzü

Tekir Kedilerin Gerçek Yüzü sizlerle!

Kediler günün 20 saatini uyuyarak geçirir

Diğer kedi türleri gibi genelde günün 20 saatini uyuyarak geçirmez tekir kediler. Ayrıca gün içinde çoğunlukla oradan oraya koşar, kendilerine oyun yaratırlar. Fazlasıyla hareketlidirler.

Özgürlüklerine düşkündür

Cesur ve özgür ruhlu olduklarından dolayı açık olan kapı, pencere gibi yerlerden fırsatını bulduklarında anında kaçmaya meyillidirler. Belki de bir dolaşıp gelirler.

‘İmkansız’ de tekir kedi çıksın!

Tekir kedilerimiz için imkansız, çıkamaz diye bir durum söz konusu dahi olamaz. Nerede yüksek bir yer var, ‘buraya da çıkamaz’ dediğiniz yerlerde minik dostlarımızı görmemiz mümkündür. (Sakladığınız, bulamayacağını düşündüğünüz bir yiyeceği muhtemelen çoktan bulmuş ve afiyetle yemiştir.

Tekir Kedilerin Gerçek Yüzü

Oyuncaklara ihtiyaçları yoktur

Evdeki herhangi bir şey onlar için oyuncak görevini zaten görecektir. Bir de hareket ediyorsa özellikle de el ve ayaklarınız en iyi oyuncak olacaktır.

Kolay öğrenirler

Çok akıllıdırlar. Yaptığınız ya da öğretmeye çalıştıklarını çok çabuk öğrenirler. Ayrıca yaptığınız şeyleri bir bakmışsınız bir gün taklit ediyor. ‘Yok canım hiç yapmadı ki’ diyorsanız muhtemelen canları istememiştir.

Dayanıklıdırlar

Sokağın bağrından kopup geldikleri için daha dayanıklı ve atik olurlar.

Sizi sevmeden duramazlar

Her ne kadar sizi kızdırmış da olsalar miyavlayarak gelmeleri, bacaklarınıza sürtünmeleri, sizinle yatıp-oturmaları sizi ne kadar sevdiğini gösterme yollarındandır.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu