EğitimGündemTeknoloji

Tercih Yapacak Gençlere Davet!

Dijital Dönüşüm Ofisi’nden tercih yapacak gençlere davet!

 

Tercih Yapacak Gençlere Davet!

Dijital dönüşümün lokomotifi konumundaki internetin ve kısacası teknolojinin gelişimiyle siber saldırıların sayısında önemli bir artış söz konusu. Bu alanda önemli önlemler alınsa da ülkemiz dahil tüm dünyada bu gibi kötü amaçlı saldırılar tam anlamıyla engellenemiyor ve sonuç olarak kullanıcı verileri gibi özel bilgiler açığa çıkıyor.

İlgili Makaleler

Peki siber güvenlik konusunda nasıl ustalaşabiliriz? Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, kısa bir süre önce paylaştığı videoda LGS’yi atlatıp tercih yapacak gençlere özel bir davette bulundu.

Dijital Dönüşüm Ofisi’nden gençlere siber güvenlik daveti

Siber güvenlik konusunda ustalaşmak ve bu alanda uzman yeni nesiller yetiştirmek için ağaç yaşken eğilir atasözünü odak alan Türkiye’de LGS tercih dönemindeki gençlere çok özel bir fırsat sunuluyor. Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, yayınladığı son videoda bu alanda kariyer yapmak isteyen gençlere açık bir davette bulundu.

Dijital Dönüşüm Ofisi, LGS maratonunu atlatıp tercih yapacak gençleri çekirdekten yetiştirecek, güçlü paydaşları, geniş olanakları ve sektörle iç içe nitelikli müfredatı ve belki de en önemlisi yabancı dil eğitimi gibi birçok olanak sunan Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘ne davet etti. Tabii bu adı üzerinde bir tercih meselesi, ancak bu alanda kariyer yapmak isteyen gençler kapsamlı eğitimlerden geçerek ülkemizin siber güvenlik alanındaki gücüne katkıda bulunabilirler.

 

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu