GündemEğitimGörüntülü Haberler

TEV’DEN GENÇLER İÇİN İFTAR YEMEĞİ

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Ramazan iftar programı düzenledi. Gönüllü ve yürütme kurulu üyelerinin desteği ile gençlerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla TEV iftar programı düzenledi.

51.yaşını kutlayan Türk Eğitim Vakfı Bir Dünya Çiçek konsepti ile de gençlere katkı için çalışıyor. TEV Balıkesir şube Başkanı Jale Bayraktar rutin çalışmaları yürüttüklerini ifade ettiği konuşmasında BKM Okullarının resim sergilerinden elde ettikleri geliri TEV’e bağışlamamalarından dolayı duydukları memnuniyeti belirtti. Yardımseverlik koşusu ile STK VE Gönüllüleri bir araya getiren ‘adım adım’ platformu içinde yer almaya başlayan TEV Balıkesir şubesi, ‘Bu adımda umut var’ takımına kaydını yaptırarak spor çevrelerini de bünyelerine kattı ve bağışlarla eğitime katkı sundu. Başkan Jale Bayraktar,12 sporcu ile Bozcada da düzenlenen koşuya katıldıklarını söyledi. Toplamda 1900 civarında katılım sağlanan koşuda yüzde 93 hedef sağlandı.30 Mayıs’a kadar destek vermek isteyenlerin destekleri alınmaya devam edecek.

Bayraktar, Bozca adaya ulaşım noktasında, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı ve Karesi Turizm’e teşekkür etti. İftar sonrasında TEV gençliğine destek olanlara teşekkür edildi. BSM Balıkesir Sanat Merkezi Onur Ayan ve koşuda öne çıkan isimlere teşekkür belgesi ve madalya verildi. Soner Türkmenli, Erman Korkmaz ve Dilara Akyol madalyalarını Rona Yırcalı ve Jale Bayraktar’ın elinden aldı.İftar programına, TEV Yürütme Kurulu başkanı Rona Yırcalı, BAUN Rektörü Prof.Dr Kerim Özdemir, Baro Başkanı Erol Kayabay, Sanayi Odası Başkanı Hasan Eğinlioğlu, BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, AK Parti İl temsilcisi Kadir Dağlı, CHP İl Başkanı Serkan Sarı,MHP İl Başkanı Suat Par ve İYİ Parti İL Başkanı Nedim Tuna ile TEV gönüllüleri katıldı.

TEV Ailesi vefat eden bağışçıları bu yılda hatırladı. Vefat eden bağışçılar için mevlit okutulacak.Okunacak mevli-i şerif 7 Haziran Perşembe günü saat 16:00’da Zağnospaşa camisinde yapılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu