GündemDünyadan HaberlerEğitim

TİYATRO’NUN GURUR GÜNÜ

Zafer Tiyatro Kulübü’nü kuran ve sonrasında bu kulübü Karesi Temel Lisesi olarak devam ettiren Öğretmen ve Tiyatrocu Tamer Çallıoğlu, “Kasabanın Alileri” adlı oyunu sahneledi.

Salih Tozan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro oyununa ilgi oldukça yoğun oldu. Muzaffer İzgü’nün eseri olan iki perdelim komedi  “Kasabanın Alileri” adlı tiyatro oyunu  izleyiciden tam not aldı. Yıllardan beri tiyatroya gönül verdiğini söyleyen Tamer Çallıoğlu, “Kasaba’nın Oyunu ile okulumuzda 11, genelde 41’nci oyunu sahnelemenin gururunu yaşadım. Öğrencilerimize, Karesi Temel Lisesi’nin sahip ve  yöneticilerine, öğretmenlerimizle velilerimize ve tiyatroseverlere  oyuna gösterdikleri ilgi ve katkıları için teşekkür ediyorum. Katılım oldukça yoğundu. Bizleri de çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

AYDIN “ÖRNEK BİR GÖSTERİ”

Oyunun sahnelendiği gecede Karesi Temel Lisesi temsilcisi Ali Aydın şu ifadeleri kullandı; “Türkiye’de Özel Öğretim kurumlarına örnek olacak gecemize yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Kanun gereği Temel Liseler kapanıyor. Bu öğretim yılı sonunda faaliyetimiz daha kapsamlı bir biçimde Anaokulu,İlkokul,Ortaokul,Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak BİL-NET Eğitim Kurumları adıyla devam edecek. Balıkesir Küçük Bostancı mevkiindeki BİL-NET Kampüsümüz inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.Balıkesir’imiz çağdaş, güvenli, öğrenci odaklı sorgulayan öğrencilerin yetişeceği bir öğretim kurumuna kavuşacak. Şu anda öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun ilgisi ile karşı karşıyayız. İlimizdeki öğretim başarısı çıtasının okulumuzla beraber yukarıya taşınacağını biliyoruz” Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu