Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemsinema

Transformers: Canavarların Yükselişi

Transformers: Canavarların Yükselişi hakkında tüm bilgiler bu haberimizde!

 

Transformers Serisinin Yeni Filmi Duyuruldu - Shiftdelete.net

Transformers: Canavarların Yükselişi, izleyicileri Autobotlarla birlikte ‘90’larda dünyayı dolaşan bir maceraya çıkarıyor. Dünya’da Autobotlarla Decepticonlar arasında devam eden savaşa yepyeni bir Transformers türü olan Maximalları tanıtıyor. Ayrıca Şu an vizyonda!

Yıl 1994’tür. Eski ABD ordusu eri Noah Diaz ailesini geçindirmek için elinden geleni yapmaktadır. Ama bir fırsat yakalayamaz. Noah bir dizi olay sonunda kendisini esprili ve saklanan üç Autobot dostu varlığını rotaya çıkaran AutobotMirage’ın direksiyonun başında bulmaktadır.

Yapım Hakkında

Son 16 yılda vizyona giren altı adrenalin yüklü filmdir.  Transformers canlı aksiyon serisi, izleyicileri bilim kurgu türünün en şaşırtıcı robotlarıyla tanıştırmıştır. Kahraman Autobotlardan şeytani Decepticonlara kadar sevilen dev yaratıklar tüm dünyadan sayısız hayranın hayal gücüne ulaşmıştır. Ayıca 4,8 milyar dolar gişe hasılatına ulaşan küresel bir fenomen olmuştur.

Şimdi Transformers Canavarların Yükselişi işe şaşırtıcı ve 90’ların klasik animasyon televizyon dizisi “BeastWars: Transformers”ın hayranlarını sevindirecek. Ayrıca Maximalları ortaya çıkararak heyecanı yeni bir seviyeye taşımaktadır.

Film açılırken izleyiciler, uzak bir galaksideki bereketli ve yeşil dünyalarındaki dikkat çekici ve zeki robot canavarlar olan Maximalları ilk kez görüyor.

Canavarları Benimsemek

Transformers hayranlarının son teknoloji görsel efektlerle beyaz perdede yer alan çeşitli animasyon serilerinde görmeyi sevdikleri şeylerden biri de robot gruplarıdır. Ayrıca bu açıdan Transformers Canavarların Yükselişi bunu sağlamaktadır.

DiBonaventura açıklamada bulunmuştur. “Bu filmde çok sayıda yeni kahramanı ve kötü karakteri tanıtıyoruz. Daha önce hiçbir filmde görmediğimiz robotlarla dolu. Transformers filmlerinin en güzel yanlarından biri de bu. Olay, Cyberton’da geçmişte olanlarla dayanıyor ve bize evreni keşfedecek bir alan bırakıyor. Bu filmde Maximalları ilk kez karşınıza getiriyoruz.” ifadelerini kullanmıştır.

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aitir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu