Gündem

Twitter İçin Veda Çanları

Twitter İçin Veda Çanları: Bluesky Andorid Uygulaması Yayınlandı!

Twitter İçin Veda Çanları

‘Yeni Twitter’ olarak görülen Bluesky uygulaması, Apple cihazlarının ardından Android telefonlarda da hizmet vermeye başladı. Twitter İçin Veda Çanları çalıyor. İşte detaylar…

Uzun bir süredir geliştirilme aşamasında olan yeni sosyal medya platformu Bluesky, App Store’un ardından Android cihazlar için Google Play Store’a da geldi. Eski Twitter CEO’su Jack Dorsey tarafından kurulan sosyal medya, kullanıma sunulduğu Şubat ayından itibaren birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu platform, iOS’ta olduğu gibi Android uygulamasında da davetiye sistemi ile girişleri kabul etmektedir.

Twitter İçin Veda Çanları

Bluesky’ın mevcut davet sistemine rağmen oldukça hızlı bir büyüme kaydettiğini söylemek mümkün. Öyle ki platform, sadece Apple tarafında günde 2.500’den fazla yeni üye girişi alıyor.

Söz konusu popülarite Android tarafı için de geçerli. Play Store verilerine göre, yeni uygulama sadece ilk gününde 100 binden fazla indirilmiştir.

Kötü günler geçiren Twitter için alternatif olarak gösterilen Mastodon ve Hive gibi platformlardan çok daha fazla ilgi gören Bluesky’ın ilerleyen günlerde daha çok kullanıcıya erişmesi beklenmektedir.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu