İlçe Haberleri

Ücretsiz Sömestr Etkinlikleri Bigadiç’te Başlıyor!

Bigadiç Belediyesi, öğrencilerin 16 günlük sömestr tatilini daha keyifli ve eğlenceli geçirmeleri için ücretsiz etkinlik düzenliyor.

Ücretsiz Sömestr Etkinlikleri Bigadiç’te Başlıyor!

Bigadiç Belediyesi, öğrencilerin 16 günlük sömestr tatilini daha keyifli ve eğlenceli geçirmeleri için ücretsiz etkinlik düzenliyor. Bigadiç Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik birçok farklı aktiviteyi kapsayan bu etkinlikleri organize ediyor.

Öğrenciler, tatil süresince Bigadiç Belediyesi’nin Gençlik ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak yararlanabilecekleri havuz, tenis, akıl ve zeka oyunları, jimnastik, satranç, dart gibi çeşitli etkinliklere katılma fırsatı bulacaklar. Bigadiç Belediyesi’nin bu ücretsiz etkinlikleri, öğrencilere hem sosyal hem de sportif anlamda bir araya gelme ve eğlenme imkanı sunarak tatilin daha verimli geçmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Sömestr tatilinde öğrencilere ücretsiz olarak sunulan bu etkinlikler, Bigadiç Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, öğrencilere sağlıklı bir tatil dönemi geçirme fırsatı sunarak fiziksel aktivitelerle bir araya gelmelerini teşvik ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu