Gündemİlçe Haberleri

UEDAŞ’ın Kardeşlik Sıcaklığı Balıkesir’e Taşındı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), "Kardeşim Üşümesin" projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki minikleri ısıtmaya ve gülümsetmeye devam ediyor. 

UEDAŞ’ın Kardeşlik Sıcaklığı Balıkesir’e Taşındı

Uedasin Kardeslik Sicakligi Balikesire Tasindi 1
Uedaş’In Kardeşlik Sıcaklığı Balıkesir’E Taşındı

Bu Yılki Durak Balıkesir

Projenin başladığı 2013 yılından bu yana UEDAŞ, her yıl binlerce öğrenciye kışlık kıyafet yardımı yaparak, 10 binden fazla öğrencinin sıcacık giysilere kavuşmasını sağladı. Bu yılın durağı olan Balıkesir’de de öğrencilerin yüzleri güldü. UEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Kardeşim Üşümesin” projesinin amacının sadece öğrencilerin kışlık kıyafet ihtiyacını karşılamakla kalmadığı, aynı zamanda yardımlaşma ve hediyeleşmenin önemini vurgulamak olduğu belirtildi. Proje, İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile iş birliği içerisinde yürütülüyor ve Güney Marmara’nın yanı sıra Kars gibi farklı bölgelerde de etkinlikler düzenleniyor. UEDAŞ yetkilileri, projeye destek veren herkese teşekkür ederek, “Bu yıl deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine de projemiz kapsamında yardım ulaştırılacak. Destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Küçük Kahramanlar Kışa Hazır

Projenin en dikkat çeken yanlarından biri de minikleri süper kahraman kıyafetleriyle karşılayarak, onlara keyifli bir gün yaşatması oldu. Etkinlikler sırasında öğrencilere özel oyun alanları ve eğlence parkurları da oluşturularak, unutulmaz anlar yaşatıldı. UEDAŞ’ın “Kardeşim Üşümesin” projesi, sadece kışlık giysi yardımıyla değil, minik kalpleri ısıtan bir dayanışma örneğiyle de Türkiye’nin dört bir yanında övgü topluyor.

Haber: Bülten

UEDAŞ’tan Kadın İstihdamında Öncü Adım

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu