Gündemİlçe Haberleri

Ulaştırma Bakanı 18 Mart’ta Balıkesir’de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Mart Pazartesi günü Balıkesir'e ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında çeşitli etkinliklere katılacak olan Bakan Uraloğlu, Balıkesir halkıyla bir araya gelerek önemli konuları ele alacak.

Ulaştırma Bakanı 18 Mart’ta Balıkesir’de

Bakan Uraloglundan Deprem Tahliyesine Iliskin Aciklama
Ulaştırma Bakanı 18 Mart’Ta Balıkesir’De

Bakan Uraloğlu’nun programı şu şekilde:

15:30 – Kuzeybatı Çevre Yolu Açılış Töreni: Bakan Uraloğlu, saat 15:30’da Balıkesir’de gerçekleştirilecek Kuzeybatı Çevre Yolu Açılış Töreni’ne katılacak. Bu önemli törende çevre yolu hizmete açılacak ve şehrin trafik sorunlarına çözüm getirilmesi hedeflenecek.

17:00 – Kepsut Mitingi: Ardından saat 17:00’de Bakan Uraloğlu, Kepsut ilçesini ziyaret edecek ve burada bir miting düzenleyecek. Kepsut halkıyla buluşacak olan Bakan, vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyecek, sorunlarına çözüm arayacak.

19:26 – Şehit Aileleri ve Gaziler ile İftar Programı: Bakan Uraloğlu’nun Balıkesir ziyaretinin son etkinliği ise saat 19:26’da gerçekleşecek. Şehit Aileleri ve Gaziler ile bir araya gelecek olan Bakan, Balıkesir Öğretmenevi’nde düzenlenecek iftar programına katılacak. Bu özel programda şehit aileleri ve gazilerle birlikte olacak, onların yanında olduğunu ve devletin şükranını ifade edecek.

İlgili Makaleler

Haber: Bülten

Balıkesir 18 Mart Çanakkale Zaferini Böyle Kutlayacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu