GündemEkonomiİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Ülkede İlk 30’da Yer Alan Taşaltı Sigorta Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Ülkede İlk 30’da Yer Alan Taşaltı Sigorta Yeni Yerinde Hizmete Başladı

 

Türkiye’de ki sigorta şirketleri arasında ilk otuzda yer alan Taşaltı Sigorta yeni binasına taşındı. Açılışını Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın yaptığı ofisle ilgili olarak, Yüksel Taşaltı “25 tane sigorta acenteliği ile birlikte Balıkesir halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

 

3 25

Taşaltı, “Özellikle, en uygun poliçe temin ve tedarik etmek için çarşı merkezimizde 11 arkadaşımızla beraber Güzel bir ofis açtık. Ayrıca Türkiye’nin her yerine hizmet veriyoruz. Farklı konseptlerimiz ile Türkiye’nin her yerine En uygun Poliçeleri sunmak için çalışıyoruz” dedi.

 

D 6

Taşaltı Sigorta’nın yeni çalışma ofisinin açılışı yapan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan,  “Aslan Yattığı Yerden Belli Olur derler bilirsiniz. Ben çok beğendim. Ayrıca Açılış konseptini kendilerinin yaptığını duydum. Bu kadar Güzel Yapabildikleri için Tebrik ediyorum. Bir de şunu öğrendik ki bu Firma Türkiye’de İlk 30’da Balıkesirli Bir Firmayı Böyle Yerlerde Görmek bizlere ayrı bir sevinç verdi. İşinizin de Güzel Olduğunu Görüyorum, Hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

54645

Sigorta sektöründe 20. Yılını tamamlayan Yüksel Taşaltı,  Sigortacılık ’ta 20. Yılımız doldu. Balıkesir merkez, Manyas, Edremit, Akhisar ve Bigadiç’de şubelerimiz var. Sigorta çok önemli, olası risk durumlarına göre güvence sağlıyoruz. Ayrıca Şu Anda 4 tane resmi Şubemiz var. Her şeyin Dijitalleştiği Bu dönemde yazılımcılarımız olmak üzere 7/24 çalışıyoruz. 0-8 hattımız ile beraber tüm Türkiye’ye poliçe yapıyoruz. 25 şirketten yaklaşık 16-17 tanesinde il birincisiyiz. Balıkesir’de merkezimizde güzel bir yer arıyorduk. En güzel yerin burası olduğuna kanaat getirdik.” dedi.

 

Fotoğraf ve Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu