GündemDünyadan Haberler

Ünlü Komedyen Paul Reubens Hayatını Kaybetti

Ünlü komedyen Paul Reubens Hayatını Kaybetti.

Dünyaca  Ünlü komedyen Paul Reubens 70 yaşında hayata gözlerini yumdu…

 

Unlu Komedyen Paul Reubens Hayatini Kaybetti12
Ünlü Komedyen Paul Reubens Hayatını Kaybetti

Çocuk filmi Pee-wee Herman’ın yıldızı Paul Reubens, 70 yaşında hayatını kaybetti. Son altı yıldır kanserle mücadele ettiği öğrenilen ünlü aktörün son mesajı ortaya çıktı.

1980’lerde canlandırdığı çocuk filmi karakteri Pee-wee Herman ile tanınan ünlü aktör Paul Reubens, 70 yaşında hayatını kaybetti. Reubens’e altı yıl önce kanser teşhisi konulduğu öğrenildi.

Reubens’in Son Mesajı

Üç kez Emmy adayı olan oyuncunun ölümüyle ilgili yapılan açıklamada, ünlü aktör için “Sevgili karakteri Pee-wee Herman’ın pozitifliği, kaprisliliği ve nezaketin önemine olan inancıyla nesiller boyu çocukları ve yetişkinleri memnun ettiği ikonik bir Amerikalı aktör, komedyen, yazar ve yapımcı” nitelendirmesi yapıldı.

Ölümünden sonra ekibi, aktörün Instagram hesabından, Reubens’in son mesajını paylaştı.  Bununla beraber Kanser olduğunu sakladığı için özür dileyen aktör, mesajında şu ifadeleri kullanıyordu:

“Son altı yıldır karşı karşıya kaldığım şeyi halka açıklamadığım için lütfen özrümü kabul edin. Arkadaşlarımdan, hayranlarımdan ve destekçilerimden her zaman büyük bir sevgi ve saygı duydum. Hepinizi çok sevdim ve sizin için sanat yapmaktan keyif aldım.

Unlu Komedyen Paul Reubens Hayatini Kaybetti1

PAUL REUBENS KİMDİR?

Tam adı Paul Rubenfeld olan ünlü aktör, 1952 yılında New York’ta dünyaya geldi. Ayrıca çeşitli televizyon programlarında, filmlerde ve sahne prodüksiyonlarında yarattığı ve canlandırdığı, papyonlu ve kırmızı melon şapkalı ilginç, çocuksu bir adam olan ikonik karakteri “Pee-wee Herman” ile ün kazandı

Pee-wee Herman’ı ilk kez 1970’lerin sonunda bir sahne oyunu olarak tanıttı.  Ardından 1980’de canlı bir sahne şovu olan “The Pee-wee Herman Show” ile yaygın bir popülerlik kazandı. Karakter daha sonra popüler çocuk programı “Pee” ile televizyona geçiş yaptı. “Pee-wee’s Playhouse” programı, 1986’dan 1990’a kadar sürdü. Program, büyük beğeni topladı ve büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Pee-wee Herman’ın dışında Reubens, pek çok komedi film ve TV dizisinde rol aldı.  Ayrıca Tim Burton yönetmenliğindeki 1985 yapımı “Pee-wee’s Big Adventure” ile 1992 yapımı “Buffy the Vampire Slayer”, hafızalar kazınan projeleri arasındaydı.

Daha fazlası için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu