Gündemİlçe Haberleri

Uygur’dan Millet Bahçesine Güvenli Ulaşım müjdesi

Uygur’dan Millet Bahçesine Güvenli Ulaşım müjdesi

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Katip Üyesi Av. Belgin Uygur’dan Bigadiç’te hizmete açılan Millet Bahçesi, sosyal tesis alanları, Turizm alanları ve mesire yerlerine ulaşımın güvenli ve sağlıklı olması için ihtiyaç duyulan Alt geçitle ilgili müjdeli haber geldi.

 

Alt Geçit Projesi Onaylandı

 

Uygur yaptığı yazılı açıklamada, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na 24 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirdiği ziyarette bölgenin ulaşım yatırımlarını görüştüğünü belirterek, görüşmede bir süredir takip ettiği Balıkesir-Bigadiç yolu üzerinde ulaşımı kolaylaştıracak olan Alt geçit projesinin onaylandığının müjdesini verdi.

 

Alt Geçit Güvenli Ulaşım Sağlayacak

Milletvekili Uygur açıklamasında, Bigadiç’te önemli yatırımlara imza atıldığını hatırlatarak, “Balıkesir-Bigadiç yolu üzerinde ilçemizin girişinde bulunan kavşağın Sındırgı yolu ayrımının kestiği mevkide, bir altgeçit yapılması hususunda ihtiyaç olduğunu Sayın Genel Müdürümüze ilettim. Bu bölge Millet Bahçesi’nin, Sosyal Tesis Alanlarının, Turizm Alanlarının, mesire yerlerinin yapımının devam ettiği bölgemizdir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın bu alanlara güvenli ve sağlıklı ulaşmasını sağlayacak bir bağlantıya ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

 

Karayolları Genel Müdürlüğü Yapacak

Uygur, söz konusu ihtiyacı Karayolları Genel Müdürüne ilettiklerini ifade ederek, “Bu konuda projeler devam ederken Alt Geçidin de karayollarımız tarafından yapılması konusunda talebimizi Sayın Genel Müdürümüz ile görüştük. Bu görüşmenin neticesinde ivedi bir biçimde, Bursa Karayolları Bölge Müdürümüz Ömer Güzel tarafından bölgede gerekli incelemeler yapılmıştır. Görüşmelerimiz ve incelemeler neticesinde Alt Geçidin yapılması hususunda çalışmalara başlanacağının müjdesini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Yapımına Kısa Sürede Başlanacak

Yatırımı onaylanan alt geçit ile vatandaşların Millet Bahçesi ve sosyal tesislere daha güvenli ve kolay ulaşım sağlanacağını belirten Uygur “Yapımına en kısa sürede başlanacak olan ve hemşerilerimizin ulaşımını kolaylaştıracak olan Alt Geçidimiz hayırlı uğurlu olsun. Balıkesirimiz için her alanda olduğu gibi ulaşımda da yapılacak yatırımlar konusunda gayretlerimizi sürdürüyoruz. Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Uraloğlu’na desteği ve ilgisi için teşekkür ederim” dedi.

Haber: Kamil Akyürek

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu