Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Hasta Yakınlarına Destek Oldu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastanede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vali Ustaoğlu, hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, hasta yakınlarına da desteklerini sundu.

Vali Ustaoğlu Hasta Yakınlarına Destek Oldu

Vali Ustaoglu Hasta Yakinlarina Destek Oldu 1
Vali Ustaoğlu Hasta Yakınlarına Destek Oldu

Vali Ustaoğlu Sağlık Personelleri İle Bir Araya Geldi

Ziyaret sırasında hastane yöneticilerinden detaylı bilgi alan Vali Ustaoğlu, sağlık personelinin özverili çalışmalarını takdirle karşıladı. Tedavisi devam eden hastalara acil şifa dileklerini ileten Vali Ustaoğlu, görevli sağlık personeline de çalışmalarında kolaylık diledi.

Vali Ustaoglu Hasta Yakinlarina Destek Oldu 2

Vali Ustaoğlu Ziyarette Konuştu

Hastane ziyaretinde konuşan Vali Ustaoğlu, “Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanemizde yürütülen çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek, sağlık personelimizin özverili çabalarını takdir etmek istedim. Tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onların acil şifalarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Aynı zamanda burada görev yapan sağlık personelimiz de büyük bir fedakarlıkla görevlerini yerine getiriyor. Onlara da kolaylıklar diliyorum” dedi.

Vali Ustaoglu Hasta Yakinlarina Destek Oldu 3

Haber: Bülten

Ustaoğlu Balıkesir Çevre Yolu Çalışmalarını Denetledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu