Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu’ndan Güçlü İş Birlikleri

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, bugün kentteki önemli isimlerle bir araya gelerek başarılı iş birlikleri ve projeleri değerlendirdi. 

Vali Ustaoğlu’ndan Güçlü İş Birlikleri

Vali Ustaoglundan Guclu Is Birlikleri

Toros Tarım Genel Müdürü Ahmet Eren ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Direktörü Burcu Türkeş ile Ziyaret

Toros Tarım’ın üst düzey yöneticileri Ahmet Eren ve Burcu Türkeş, Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek iş birlikleri ve sürdürülebilirlik konularında görüş alışverişinde bulundu. Gönen Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. İşletme Müdürü Sinan Çavuşoğlu’da ziyarette yer aldı.

Vali Ustaoglundan Guclu Is Birlikleri 1

DSİ 25. Bölge Müdürlüğü Yatırımları Değerlendirme Toplantısı

Vali İsmail Ustaoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, DSİ 25. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar, uygulanan projeler ve devam eden yatırımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Su yönetimi ve altyapı projelerindeki gelişmeler değerlendirildi.

Vali Ustaoglundan Guclu Is Birlikleri 2

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Projeleri Değerlendirme Toplantısı

Vali İsmail Ustaoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerin ve yatırımların değerlendirildiği bir toplantıya başkanlık etti. Gençlerin spor alanındaki gelişimine odaklanan bu görüşme, genç neslin desteklenmesine yönelik atılan adımları içerdi.

Vali Ustaoglundan Guclu Is Birlikleri 3

Kültür ve Turizm Balıkesir İl Müdürlüğü Yatırımları Değerlendirme Toplantısı

Balıkesir’in kültür ve turizm alanındaki gelişmelerin ele alındığı toplantıda, Vali İsmail Ustaoğlu öncülüğünde yapılan yatırımlar ve kültür projeleri detaylı bir şekilde değerlendirildi. Balıkesir’in turistik potansiyeli üzerine yapılan çalışmalar gözden geçirildi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun liderliğinde gerçekleşen bu görüşmeler de, şehrin kalkınması ve ilerlemesi adına atılan önemli adımlar toplantı konusu oldu. İlerleyen günlerde planlanan projelerle birlikte, Balıkesir’in daha da güçleneceği ve kalkınma ivmesini sürdüreceği öngörülüyor.

Haber Merkezi

Vali Ustaoğlu Güvenlik Birimleri ve Sağlık Personeliyle Yeni Yılı Kutladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu