Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Güvenlik Birimleri ve Sağlık Personeliyle Yeni Yılı Kutladı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Yıl başında il genelindeki önemli noktalarda görevli güvenlik birimleri ve sağlık personeli ile bir araya geldi. 

Vali Ustaoğlu Güvenlik Birimleri ve Sağlık Personeliyle Yeni Yılı Kutladı

Vali Ustaoglu Guvenlik Birimleri Ve Saglik Personeliyle Yeni Yili Kutladi 4

Balıkesir Değirmenboğazı Yol Kontrol Noktası

Vali İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Değirmenboğazı Yol Kontrol Noktası’nda görevli güvenlik birimlerini ziyaret ederek, yeni yılın ilk saatlerinde görev başında olan personele teşekkür etti. Vali Ustaoğlu, güvenlik güçlerinin halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yaptığını vurgulayarak, yeni yılın tüm personele sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dileklerini iletti.

Vali Ustaoglu Guvenlik Birimleri Ve Saglik Personeliyle Yeni Yili Kutladi 3

Pamukçu Yol Kontrol Noktası

Vali İsmail Ustaoğlu, ardından Pamukçu Yol Kontrol Noktası’nda bulunan Polis ve Jandarma birimleriyle bir araya geldi. Halkın güvenliği için gece gündüz görev yapan güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Vali Ustaoğlu, birimler arasındaki koordinasyonun önemini vurgulayarak, herkesin güvenli bir şekilde yeni yıla girmesinin amaçları olduğunu belirtti.

Vali Ustaoglu Guvenlik Birimleri Ve Saglik Personeliyle Yeni Yili Kutladi

Atatürk Şehir Hastanesi

Vali İsmail Ustaoğlu, daha sonra Atatürk Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanede tedavi gören vatandaşlarla bir araya geldi. Sağlık personelinin fedakar çalışmalarını takdir eden Vali Ustaoğlu, hastaların yeni yılını kutlayarak, acil şartlarda sağlık hizmeti sunan personele teşekkür etti.

Vali Ustaoglu Guvenlik Birimleri Ve Saglik Personeliyle Yeni Yili Kutladi 2

BAKOM ve 112 Acil Çağrı Merkezi

Son olarak Balıkesir Afet Koordinasyon Merkezi (BAKOM) ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Vali Ustaoğlu, afet koordinasyon çalışmalarını inceledi ve yeni yılın ilk gününde görevde olan personele tebriklerini iletti. Vali Ustaoğlu, afet durumlarında hızlı ve etkili müdahalelerin önemini vurgulayarak, personelin fedakarlıklarını takdir etti.

Haber: Alper Çobanoğlu

Oyuncu Engin Altan Düzyatan Vali Ustaoğlu’nu Ziyaret Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu