YaşamGündem

Balıkesir Gönüllülerle Daha da Güçleniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gönüllü olarak Balıkesir için çalışan Kent Konseyi üyelerine teşekkür etti.

Balıkesir Gönüllülerle Daha da Güçleniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gönüllü olarak Balıkesir için çalışan Kent Konseyi üyelerine teşekkür ederek, 20 ilçenin birbirinden güç alarak daha da güçlendiğini ifade etti. Balıkesir Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Başkan Yılmaz, Balıkesir’in hızlı bir şekilde bir araya gelip faaliyetlerde bulunan ender şehirlerden biri olduğunu belirtti.

Yılmaz, konuşmasında Kent Konseyi üyelerini övgüyle anarak, “Her alanda çalışan, sürekli komisyonları faal olan, meclisleri kararlar alan, her yere ufuk ve ilham veren bir yapıda çalıştılar. Gönüllü olarak gelen vatandaşlarımız hiçbir beklenti içinde olmadan, sadece şehirde doğru işlerin yapılması için çaba harcıyorlar. Bu vefa anlayışı çok değerli bir işi ifade ediyor” şeklinde konuştu.

Balıkesir Gönüllülerle Daha Da Güçleniyor

Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı ise konuşmasında, “Bütün şehir birlikte; inançla, tutkuyla, 100 yıllık bir gururla dertlendik. Kent Konseyi’nin varlık sebebi olan hemşehrilik hukuku, kent aidiyeti hepimizin önceliği oldu” dedi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, şehri sevgi, muhabbet ve kardeşlikle bir arada gördüğünü ifade ederek, “Bu salondaki kalabalık, güzel Kuvayı Millîye şehri unvanını yansıtıyor” diye konuştu.

Genel Kurul’da gündeme gelen konular, Balıkesir Kent Konseyi üyelerinin oy birliğiyle onaylandı. Ayrıca, Balıkesir’in kültürüne, sanatına ve gastronomisine katkıda bulunan isimlere ‘Kent Şükran Beratı’ takdim edildi.

Balıkesir Gönüllülerle Daha Da Güçleniyor

Seren Çiftçi

Burhaniye’de Akaryakıt İstasyonunda Kadınlar İşbaşında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu