Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu’ndan Rektör Boz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, yeni atanan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Balıkesir'in önemli kamu görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Vali Ustaoğlu’ndan Rektör Boz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Ustaoglundan Rektor Boza Hayirli Olsun Ziyareti

Birçok İsim Ziyarete Katıldı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun ziyaretine, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Balıkesir İl Jandarma Komutanı J. Tümg. Nurettin Alkan ve İl Jandarma Komutan Vekili J Kd. Albay Ali Taşyürek de eşlik etti.

Ziyaret Rektörlük Makamında Gerçekleşti

Ziyaret, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşti. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki heyet, Rektör İsmail Boz’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Boz’un Memnuniyeti ve Teşekkürleri

Rektör İsmail Boz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Ustaoğlu ve beraberindekilerine teşekkür etti. Ziyaret sırasında, Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, üniversitenin akademik çalışmaları, projeleri ve yerleşke alanında yürütülen çalışmalar hakkında Vali Ustaoğlu’na detaylı bilgiler verdi.

Günün Anısına Hatıra Fotoğrafı Çekildi

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve anının ölümsüzleştirilmesi adına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, iş birliği ve dayanışma dilekleriyle ayrıldılar.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu Bandırma’yı Gezdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu