TeknolojiYaşam

WhatsApp Renkleri Değişiyor!

WhatsApp, iOS uygulamasında kullanıcılara daha fazla özelleştirme seçeneği sunmak amacıyla yeni bir özellik getiriyor.

WhatsApp Renkleri Değişiyor!

WhatsApp, iOS uygulamasında kullanıcılara daha fazla özelleştirme seçeneği sunmak amacıyla ana temanın renklerini değiştirme özelliğini getiriyor. Platformun son beta güncellemesiyle birlikte kullanıcılar, WhatsApp uygulamasının ana temasının rengini kişiselleştirebilecek.

Yeni tema özelleştirme özelliği,

Beta test kullanıcılarına, simgeler ve rozetler gibi öğelerin renklerini seçme olanağı tanıyor. Şu anda WhatsApp’ın yeşil tonlarına dayanan kullanıcı arayüzü, bu özellik sayesinde mavi, pembe, beyaz gibi farklı renk seçeneklerine imkan verecek.

Whatsapp Renkleri Değişiyor!

Bu yeni özellik sadece ana temayı değil,

Aynı zamanda mesaj balonlarının renklerini de kişiselleştirmek için kullanılabilecek. Kullanıcılar, bu özelleştirme seçenekleriyle tamamen kişiselleştirilmiş temalar oluşturabilecekler.

Öte yandan, WhatsApp’ın yedekleme sürecinde değişiklik yapma planları olduğu belirtiliyor. 2024 yılı itibarıyla, Android kullanıcılarının yedeklemeleri Google Drive alanını kullanacak. Ancak, tema özelleştirme özelliği henüz geliştirme aşamasında ve ne zaman Android ve iOS’taki kararlı sürümlerde kullanıma sunulacağı net değil.

Whatsapp Renkleri Değişiyor!

Haber Merkezi

Uzay Madenciliği Gerçeğe Dönüşebilir!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu