Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

“Yasak Elma” Dizisindeki Gelişmeler

Yasak Elma 177. Bölüm ile ekranlara veda mı etti? Finali ne zaman gerçekleşecek? Herkes neden panik oldu? Tüm Detaylar haberimizde…

 

 

“Yasak Elma” Dizisindeki Gelişmeler… Ekranların en sevilen dizisi Yasak Elma, dün akşam 177. final bölümüyle seyircisine veda etti. 6 sezon boyunca reytingleri altüst eden, her yeni bölümüyle izleyicisini ekran başına toplayan ve gündemi asla kaçırmayan senaryosuyla bizleri kahkahalara boğan Yasak Elma bundan sonra bizlerle olmayacak.

&Quot;Yasak Elma&Quot; Dizisindeki Gelişmeler

Yasak Elma son bölümde; Caner ve Kumru için artık hayatlarının en önemli günü gelmiştir. İkili evlenecektir. Fakat ne olduysa Caner düğün günü birden ortadan kaybolur. Bu durum başta Kumru olmak üzere tüm aileyi paniğe sürükler.

&Quot;Yasak Elma&Quot; Dizisindeki Gelişmeler

Yıldız’ın başına ise bu sırada bırakın kendisinin, kimsenin dahi beklemediği bir olay gelecektir. Yıldız’ın başına gelecekler, herkesin hayatında köklü değişikliklere sebep olacaktır.

&Quot;Yasak Elma&Quot; Dizisindeki Gelişmeler

Her şey sona erdi ve hayatları yola girdi diye düşünen Yıldız ve Ender ikilisinin hikayesi, iki sene sonra devam edecektir.

Yasak Elma Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Yıldız, Ender, Handan, Caner ve Emir peşlerindeki adamlardan kurtulmaya çalışırlarken bulundukları durumu kimsenin duymasını istemezler. MAGAZİN Haberlerin edindiği bilgiye göre, geri döndüklerinde düğün hazırlıkları başlar. Ender ve Yıldız ise, ilk başta Ender’in Yıldız’a yaptığı teklifin etkilerini konuşup, birbirleri olmasaydı, hayatlarının nasıl olacağının varsayımını yaparlar.

…”Yasak Elma” Dizisindeki Gelişmeler…

Daha fazla için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu