İlçe HaberleriSpor

Yasemin Adar’a Balıkesir’de Coşkulu Karşılama

Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 7. kez şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza atan milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, memleketi Balıkesir'de coşkulu bir karşılama ile ağırlandı.

Yasemin Adar’a Balıkesir’de Coşkulu Karşılama

Yasemin Adara Balikesirde Coskulu Karsilama 1
Yasemin Adar’A Balıkesir’De Coşkulu Karşılama

Coşkulu Kalabalık Yasemin’i Bekledi

Balıkesir Kurtdereli Kapalı Spor Salonu’nda, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol ile Çayırova Belediyesi arasında gerçekleşen karşılaşma öncesinde düzenlenen törende milli sporcu Yasemin Adar Yiğit, seyirciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Yasemin Adar Yiğit’e çiçek takdim ederek başarısını kutladı.

Yasemin Adara Balikesirde Coskulu Karsilama 2

“Balıkesir’i değil, tüm ülkemizi gururlandırdı”

Başkan Yücel Yılmaz, konuşmasında Yasemin Adar Yiğit için şu ifadeleri kullandı: “Balıkesir’in ve Türkiye’nin gururu, şampiyonların şampiyonu Yasemin Adar. Onun bu muhteşem zaferi, sadece Balıkesir’i değil, tüm ülkemizi gururlandırmıştır. Kendisini yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” Milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit ise, Balıkesir’deki bu sıcak karşılama için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Yasemin Adara Balikesirde Coskulu Karsilama 3

Haber: İHA

Şampiyon Dursunbey Belediyespor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu