İlçe HaberleriSpor

Şampiyon Dursunbey Belediyespor

Balıkesir'in spor sahnesinde heyecan dolu anlar yaşandı. Birinci Amatör Küme Merkez Grubu 17. haftasında oynanan Dursunbey Belediyespor Şampiyon oldu.

Şampiyon Dursunbey Belediyespor

Sampiyon Dursunbey Belediyespor 1
Şampiyon Dursunbey Belediyespor

Balıkesir’in spor sahnesinde heyecan dolu anlar yaşandı. Birinci Amatör Küme Merkez Grubu 17. haftasında oynanan Balıkesir Yıldızspor – Dursunbey Belediyespor karşılaşması büyük merakla bekleniyordu. Ancak, maçın sonucu beklenenin aksine golsüz beraberlikle sonuçlandı. Ancak, Dursunbey Belediyespor için 1 puana ihtiyaç vardı ve bu puanı alarak büyük bir coşku yaşadılar.

Taraftarlardan Takımlarına Tam Destek

Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde gerçekleşen mücadelede, liderlik koltuğunda oturan Dursunbey Belediyespor ile onların hemen arkasında yer alan Balıkesir Yıldızspor karşı karşıya geldi. Tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu atmosferde her iki takım taraftarı da büyük bir ilgi gösterdi.

Sampiyon Dursunbey Belediyespor 2
Şampiyon Dursunbey Belediyespor

Şut Kaleyi Bulamadı

Maça etkili başlayan taraf Balıkesir Yıldızspor oldu ve rakibine baskı kurmaya çalıştı. Ancak, Dursunbey Belediyespor kontrollü bir oyun sergileyerek karşılaşmanın kontrolünü elinde tuttu. İlk yarının en tehlikeli atağında, 19. dakikada Balıkesir Yıldızsporlu Berkant Bayır’ın hatasını değerlendiren Dursunbey Belediyesporlu Tayfun Akbaş’ın şutu kaleyi bulamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Sonuç Dursunbey’i Sevindirdi

İkinci yarıda da Balıkesir Yıldızspor’un baskılı oyunu devam etti ancak etkili pozisyonlar üretmekte zorlandılar. Son dakikalarda Balıkesir Yıldızspor’un yakaladığı fırsatlar da sonuç vermedi ve mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı. Maç sonunda Dursunbey Belediyespor takımı büyük bir coşku yaşarken, tribünlerde kendilerini destekleyen taraftarlarıyla birlikte şampiyonluk sevinci yaşadılar. Bu sonuçla birlikte Dursunbey Belediyespor, liderlik yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Sampiyon Dursunbey Belediyespor 3
Şampiyon Dursunbey Belediyespor

Haber: Bülten

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez İstifa Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu