Köşe YazılarıBedia UçakTeknoloji

Yeni Nesil Teknolojiden Ne Bekliyor?

Yeni Nesil Teknolojiden Ne Bekliyor?

 

Araştırmalar gençlerin teknoloji ile olan ilgisini ortaya koyuyor. Teknoloji ürünlerine yapılan yatırımlarda azımsanmayacak boyutta. En basitinden küçük yaşlarda çocukların ellerindeki telefonlar bile buna kanıt.

Teknoloji alanında yaşanan gelişmeler, teknolojilerin sosyal hayattaki yerinin de genişliğini gösteriyor. Ve görünen gerçek hem ilgi artıyor hem de teknolojik ilerlemenin boyutu ürkütüyor…Bu arada  Oyun ekosistemi de teknolojiyle doğrudan ilişkili. Gençlerin içerisinde olması sebebiyle her geçen gün büyümeye de devam eden bir frekans.

Gençler kullandıkları teknolojik ekipmanların kişiselleştirilmiş olmasını önemsiyor ve bekliyor. Oyunseverler, ekipman seçimlerinde birçok faktörü göz önünde bulunduruyor. Bu faktörler arasında kişiselleştirilebilir olma, dayanıklılık ve ergonomik yapı gibi özellikler yer alıyor. Oyuncuların kendi ekipmanlarını uzun süreler boyunca kullandığı düşünüldüğünde, kişiselleştirilebilir ürünler daha eğlenceli bir deneyim imkânı sunuyor. Gençlerin beklentisi yenilik,teknolojik özgün ve bireysel zenginlik.Çeşitlilik ve eğlenceli buluşlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu