Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Yeniden Refah Partisi’nin Balıkesir’deki 3 Adayı Belli Oldu

Yeniden Refah Partisi’nin Balıkesir’deki 3 Adayı Belli Oldu

Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını açıkladı.

İşte Üç İsim

Yeniden Refah Partisi’nin açıkladığı Belediye Başkan adayları Balıkesir’de şu şekilde: Balıkesir Kepsut İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Çakır. Balıkesir Gömeç İlçe Belediye Başkan Adayı Yüksel Kaplan. Balıkesir Dursunbey İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Ericek.

14 Mayısta 5 Milletvekili Kazanımına Dikkat Çekildi

Yeniden Refah Partisi il ve ilçe belediye başkan adaylarını Ankara’da bir otelde tanıtım toplantısı yaptı. Toplantıda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 5’ınci yılında 81 il teşkilatı, 900’den fazla ilçe teşkilatı, 331 bin resmi üyesi ve 14 Mayıs seçimlerinde kazanılan 5 milletvekiliyle hızla büyüdüğüne dikkati çekti.

“400 Binin Üzerinde Üye İle Seçimlere Gireceğiz”

Erbakan, “Yaklaşmakta olan 31 Mart Yerel Seçimlerine daha da yüksek bir tempoyla hazırlanmaya devam edeceğiz ve bu seçimlere 400 binin üzerinde üyeyle gireceğiz” dedi.

 

87 belediye başkan adayı

Erbakan, geçen hafta 49 il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladıklarını hatırlatarak, “Burada 85 belediye başkan adayımızı daha ilan edeceğiz. Bugün 1 büyükşehir belediye başkanımızı, 2 il belediye başkan adayımızı, 61 ilçe belediye başkan adayımızı ve 23 belde başkan adayımızı tanıtacağız ve toplamda 87 belediye başkan adayımızı tanıtacağız” diye konuştu.

Yerel Darphane!

Mevcut belediye yönetimleri için sert eleştiride bulunan Erbakan  “Türkiye’de belediyeler halka hizmet etmekten çok servet transferi için kullanılan, yoksulluk ve rüşvet ağına saplanmış yapılar haline gelmiştir. Belediyeler çeşitli dönemlerde çeşitli zümrelerin gelip servet transferi yaptığı, parti teşkilatlarının beslendiği yerel darphanelere dönüşmüştür” şeklinde konuştu.

“Anket Yaptırdık”

Erbakan oy oranları için anket yapıldığını söyledi. Erbakan, “ Bu anketlerde Yeniden Refah Partimize de yüzde 6’lık bir oran veriliyor. 14 Mayıs seçimlerinde ise yüzde 1’in altında oy veriyorlardı. Fakat Yeniden Refah Partimiz yüzde 3’e yakın bir oy aldı. Yani anketlerde gösterilenlerin 3 misli kadar oy aldı. Mart ayında da aynısı olacak ve 31 Mart yerel Seçimlerinde yüzde 20’in üzerinde oyla çıkacağız” dedi.

Elde Edilen Servet ve Ahlaki Değersizlik!

Erbakan, “Kendilerine sosyal medya fenomeni denilen bazı kişilerin ahlaki kuralları, inancımızın prensiplerini, millet olarak sahip olduğumuz değerleri nasıl ayaklar altına aldıklarını seyrediyoruz. Teşhircilik, dolandırıcılık, para aklama, kirli işler garip bağlantılar birer birer oraya dökülüyor. Öte yandan ahlakı ve yaşantısıyla gençlere örnek olması gereken sporcularımızın, bir faninin ömrü boyunca çalışsa elde edemeyeceği bir servete ulaşmasına rağmen yine de doymayıp faizle, alın teri dökmeden daha fazla kazanmak uğruna içine girdikleri sistemleri görüyorsunuz” dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu