Gündem

Yılmaz: ‘Hizmet İçin Yola Çıktık’

Hız kesmeden sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Savaştepe ve Dursunbey ile devam eden AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye BaşkanıYücel Yılmaz, şehre hizmet için yola çıktıklarını vurgulayarak, “Biz bu işe aklımızı ve gönlümüzü koyduk” dedi.

 

Balıkesir İçin Gönlümüzü Koyduk 1

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Seçim ziyaretlerine; Bandırma, Edremit, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Bigadiç, Sındırgı, Gönen, Manyas, Susurluk’un ardından Savaştepe ve Dursunbey ile devam eden Yücel Yılmaz’a AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir eşlik etti. Turhan Şimşek ve Ramazan Bahçavan ile görüştüler.

 

Balıkesir İçin Gönlümüzü Koyduk 7

‘YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ’

Balıkesir’e hizmetkar olmak için yola çıktıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Balıkesir’i iyi yönetirsek, okullarımıza değer verirsek, iş imkanı ve gelir düzeyini arttırırsak geriye göçü başlatırız. Biz istiyoruz ki insanlar kendi memleketlerinde kazancının, rızkının peşine düşsün. Tüm bunları başaracak formül bizim cebimizde. Hemşehrilerimizin hayatlarını zorlaştırmadan yaşam kalitelerini arttıracağız. ‘Ben Savaştepeliyim’, ‘Ben Dursunbeyliyim’ diyerek övüneceğiniz işler yapacağız” dedi.

 

Balıkesir İçin Gönlümüzü Koyduk 8

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu