GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Yudum sofra’da İftar bereketi

Yudum sofra’da İftar bereketi

 

Yudum sofra’da İftar bereketi Yaşanıyor. Balıkesir’de Ramazan Akşamlarının Güzelliğini bilenler dışarı çıkıyor. Bu nedenle Vatandaşlar Lokantalara İftar Bereketi ve Sevinci ile gidiyor.

Vatandaş Heycanla Ezanın Okunmasını Bekliyor.

Balıkesir’de sevilen lokantalardan birisi olan yudum sofrada Her akşam iftar Heyecanı Yaşanıyor. İnsanların severek yemek Yediği bu mekanda Ezanın Sesini Duymayı Bekleyen vatandaşlar Meraklı gözlerle garsonlara bakıyor. Ezanın okunması üzerine, Yemeklerine hızlıca ulaşan vatandaşlar yemeklerini yerken, yoğun ve hızlı bir yemek dağıtımı sürdüren garsonlar hız kesmiyor. Aynı zamanda şefler için’de yoğun bir mesai başlıyor.

 

Yudum Sofra Yemek Şefi Mürsel Erol “Hizmet Aşkı Bir Başka”

Balıkesir’de Yudum sofra Yemek Şeflerinden Mürsel Erol, Bu heyecanın onları mutlu ettiklerini söyledi. Ayrıca Yemekleri hızlı ve Herkese ulaşabilmesi için ayrı bir özveri gösteren Mürsel Erol “Hizmet Aşkı Yüzünden Niyetli Olmamız bizi etkilemiyor. Hizmet aşkı başka birşey” dedi.

 

“Yemekler Bizi Biz Ezanı Bekliyoruz”

Gelen müşterilerden, Süleyman (21) “Buraya bugün Ailem İle birlikte geldim. Yemekler lezzetliydi Zaten Bildiğimiz bir lokanta, Ailecek Seviyoruz. İftar için karışık ızgara yapıyorlar, ben yemeklerine bayılıyorum. Hem de şeflerimizin Elleri lezzetleri Var. Ben insanların tatmalarını isterim. İftar için heyecanlıyız. Önümüzde yemekler bizi beklerken bizde ezanın okunmasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

Son Dakika Haberleri İçin Tıklayın!

“Yudum Sofra” Konumunu Görmek İçin Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu