Gündemİlçe Haberleri

Yusuf Başkan’dan Çocuklara Jest

 İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, her fırsatta vatandaşlar ile buluşmaya gayret ediyor. Ayrıca,  Başkan Yusuf Cengiz gününü miniklere ayırdı.

 

Yusuf Başkan’dan Çocuklara Jest… İlçe genelinde Kuran Kursu’nda eğitim gören çocuklar, piknik etkinliği düzenledi. Gerçekleşen piknik etkinliğinde, Başkan Cengiz çocuklar ile bir araya geldi. Dahası, 7’den 70’e herkesin gönlüne dokunmayı ihmal etmiyor.

Yusuf Başkan'Dan Çocuklara Jest

ÇOCUKLAR İLE BULUŞMAKTAN KEYİF ALIYORUM

Başkan Cengiz, fırsat bulduğu her anını vatandaşlar ile geçirmeye gayret ediyor. Ayrıca, “ İlçemizde yoğun bir iş temposunun yaşandığı süreç içerisindeyiz. Haliyle vatandaşlarımız ile fazla vakit geçiremediğimiz, bir çay molası verip hasbıhal etme fırsatını fazla bulamadığımız zamanlar bu aralar biraz fazla. Bugün nasip oldu ilçemiz genelinde yaz Kuran Kursu’nda Kuran eğitimi gören minik yavrularımızın yıl sonu etkinliğinde bir araya geldik. Çocuklarımız ile bir araya gelmek ütün yorgunluğumuzu alıyor. Onların neşesi bizlere ekstra güç oluyor” dedi.

Yusuf Başkan'Dan Çocuklara Jest

DONDURMA VE TOP SÜRPRİZİ

Belediye Başkanı Cengiz, bir araya geldiği çocuklar ile vakit geçirdi. Ardından, muhabbet etti. Başkan Cengiz onlara program sonrasında dondurma ikram etti. Daha sonra, kızlara voleybol erkeklere ise futbol topu hediye etti.

Yusuf Başkan'Dan Çocuklara Jest

Başkan Cengiz, çocuklarımızın bir tebessümü her şeye bedel dedi. Devamında, “ Onların gülümsemesi, mutluluğu her şeye bedel. Çocuklarımız için çalışıyor, onlara güzel gelecek bırakmak için projeler üretiyoruz. Her anlarında yanlarında olamasak da fırsat bulup buluştuğumuz zaman onlara küçük sürprizler yapmayı da ihmal etmiyoruz. Bugün onların eğitim gördüğü kursta yıl sonu etkinlik günü. İlçe Müftümüz Nurullah Birlik bizleri davet etti mutlu olduk. Hem mutlu olduk hem de çocuklarımızı mutlu edelim istedik.

Yusuf Başkan'Dan Çocuklara Jest

Program sonrasında yaklaşık 350 çocuğumuza dondurma ikramında bulunup, hepsine top hediye ettik. Küçük sürprizler büyük mutluluklar yaşatır derler bugün şahit olduk. Programın gerçekleşmesine vesile olan İlçe Müftümüz Nurullah Birlik başta olmak üzere hocalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Çocukların, Yaz Kuran Kursu yıl sonu etkinliğinde mutlulukları gözlerinde okundu. Ayrıca, çocuklar hocaları sayesinde arkadaşları ile bir araya gelip çeşitli oyunlar ve etkinlikler ile hoş vakit geçirdiler. “Bugün çok güzel bir gündü. Farklı köylerden gelen arkadaşlarımız ile buluşma tanışma fırsatı bulduk. En sonunda da Başkanımız bize dondurma ikram etti top hediye etti. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İşlerinde kolaylıklar diliyoruz” dediler.

Yusuf Başkan'Dan Çocuklara Jest

Haber: Alper Çobanoğlu

Yusuf Başkan‘dan Çocuklara Jest…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu