Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Yusuf Cengiz: “Hayâl Satmıyoruz”

"Hayali projeler değil, gerçek projeler üretiyoruz"

Yusuf Cengiz: “Hayâl Satmıyoruz”

“Hayali projeler değil, gerçek projeler üretiyoruz”

İvrindi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Cengiz, seçim projelerini her fırsatta açıklayarak yeni dönemde fark yaratmaya devam edeceklerini belirtti. Cengiz, “Hayali projeler değil, gerçek projeler üretiyoruz” diyerek vurguladı. Her çalışmanın ardında alın teri, emek ve mücadele olduğunu dile getiren Cengiz, halkın hangi adayın işi başaracağını bildiğini ifade etti.

Yusuf Cengiz Hayal Satmiyoruz 1

Eser ve Hizmet Belediyeciliğini İlçeye Yaydık

İvrindi’de eser ürettiklerini ve projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Yusuf Cengiz, ilçenin kalkınması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. İlçede dokunmadıkları vatandaşın ve dinlemedikleri hemşehrinin kalmadığını ifade eden Cengiz, ilçede her kesime hitap eden yatırımları ve projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi. Çözülemeyen sorunlara çözüm bulduklarını ve ilçenin gelişmesi için önemli adımlar attıklarını belirten Cengiz, şehrin gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Yusuf Cengiz Hayal Satmiyoruz 3

Kirli Siyasete Kulaklarımız Tıkalı

Yusuf Cengiz, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin izinde hareket ettiklerini belirterek, liderlerinden aldıkları güç ve destekle ilçenin her alanına ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti. Kirli siyasetin kendilerini ilgilendirmediğini ve iftira siyaseti yapmadıklarını belirten Cengiz, 5 yıldır ilçeyi yönettiklerini ve halkın ne yapmak istediklerini ve projelerini bildiğini vurguladı. Karşı tarafın eleştirilerine cevap vermek yerine kendi projelerini anlattıklarını belirten Cengiz, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı zaferini kutlayacaklarını ifade etti.

Yusuf Cengiz Hayal Satmiyoruz 2

Başkan Yılmaz Balıkesir İçin Gelecek Vizyonunu Paylaştı

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu