Türkiye GündemiGündem

Zam Beklerken İndirim Müjdesi Geldi !

Ziraat Bankası, 1 Temmuz – 15 Ağustos 2023 tarihleri arası için kampanya gerçekleştirdi. Kampanyada, 300 TL ve üzeri harcamalarda geçerli Bankkart Lira vereceğini bildirdi.

 

Zam Beklerken İndirim Müjdesi Geldi !… Akaryakıt fiyatları için müdahale geldi. Bu doğrultuda akaryakıt fiyatlarına puanlarla indirim yapıldığı ifade edildi. Ziraat Bankası, Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 75 TL Bankkart Lira vereceğini bildirdi. Bu kapsamda kazanımı olan 75 TL puan ise bir sonraki yakıt alımında kullanımı olacak. Dahası, toplam tutardan 75 TL indirim sağlanacak.

Zam Beklerken İndirim Müjdesi Geldi !

SMS GÖNDERİMİ OLACAK

Ziraat Bankası’ndan, Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SMS ile katılım sağlayacağını belirten duyuru geldi. Duyuruda “SMS ile katılım için MOIL yazıp 4757’ye Bankamıza kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. KKTCell operatörlerine ait Bankamıza kayıtlı cep telefonu numaralarından ise +905327524757’ye SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir” ifadeleri yer aldı.

Zam Beklerken İndirim Müjdesi Geldi !

AKARYAKITA İNDİRİM

Ziraat Bankası’ndan gelen duyuruda, kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya ancak bir kez katılım sağlayabilir. Devamında, en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanım sağlayacağını belirtti. Daha sonra, işlemlerin Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Bankkart POS’undan yapılması gerektiğini de vurgulayan ifadeler yer aldı.

Zam Beklerken İndirim Müjdesi Geldi !

Söz konusu duyuruda aynı gün içerisinde olacak 300 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı bilgisi yer aldı.  Bunun yanında, ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil’de yer alacak. Dahası, kazanım ise SMS’ le bilgi vereceğini vurguladı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın devamında ise şu ifadeler yer aldı:

Kazanımı olan Bankkart Liralar 23 Eylül 2023 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanım sağlayacaklar.

23 Eylül 2023 tarihine kadar kullanılmayan Bankkart Liralar 24 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Zam Beklerken Indirim Mujdesi Geldi 4 Jpg

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan fayda sağlayacak.

Ziraat Bankası bankkart müşterilerine gelen bilgilendirmelere göre, Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılım sağlayacak. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri Kampanyaya dahil değildir.

KREDİ KARTINA BORÇ OLARAK YANSIYACAK

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya yalnızca anlaşmalı M Oil istasyonlarında geçerlidir.

..Zam Beklerken İndirim Müjdesi Geldi !…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu