Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Zirve Yolunda Ağır Yara Aldı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 33’üncü haftasında deplasmanda Giresunspor’u karşıladı. Fenerbahçe, 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı.

 

 

Zirve Yolunda Ağır Yara Aldı…. İrfan Buz: “Çok önemli 1 puan aldık”

Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ligde kalma mücadelesinde çok önemli 1 puan aldıklarını ifade etti. Beraberinde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’nin de puan kaybettiğini söyledi.

Teknik

Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında Giresunspor, konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında İHA’ya açıklamalar yaptı. Teknik Direktörü Buz, “Gerçekten çok önemli olan müsabakaya çıktık. Bir taraftan şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe, diğer tarafta ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor vardı.

Mac 1

Ancak uzun zamandır kazanamayan Giresunspor’da doğru şeyleri yaptığınız zaman, taktiksel analizler sonrası rakibinize karşı nasıl oynamanız gerektiğini oyuncularınızla paylaşınca, müthiş bir mücadele örneği ortaya çıkıyor. Oyuncularımızı tebrik ederim, çok önemli 1 puan aldık. Taraftarımıza da teşekkür ederiz, bizi yalnız bırakmadılar. Bu, 1 puan bize ilerisi için umut verdi, önümüzü açtı. Takımımızı tebrik ediyorum çok önemli bir puan aldık. Bundan sonraki maçlara konsantre olmamız gerekiyor” dedi.

Maccc

…Zirve Yolunda Ağır Yara Aldı…

Futbolda 3 puan nasıl alınır?

Üç puanlı sistem, spor liglerinde ve grup turnuvalarında, özellikle de futbolda, uygulanan müsabakayı kazanan takıma 3 puanla ödüllendirir. Ancak kaybeden takıma puan vermeyen sistem. Yine bu sisteme göre, eğer müsabaka berabere tamamlanırsa her iki takım da birer puanla sahadan ayrılır.

Daha fazla spor haberi için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu