Dünyadan HaberlerGündem

12 Yıl Sonra Evine Dönen Kedinin Sırrı

Kayıp kedi 12 yıl sonra bulundu! 320 km'lik yolculuğun ardındaki sır burada. İşte karşınızda 12 yıl sonra evine dönen kedinin sırrı...

12 Yıl Sonra Evine Dönen Kedinin Sırrı…

ABD’nin California eyaletinde bir hayvan kontrol memurunun arka bahçesinde bulduğu kedi, oldukça ilginç bir “bulunma hikayesinin” başrolüne oturdu. Kedinin nereden geldiği araştırılırken ardında 12 yıllık bir kayıp öyküsü çıktı.

Riverside County Hayvan Hizmetleri’nde Hayvan Kontrol memuru Dalton Churchwell’in arka bahçesinde dolaşan bir kedi buldu. Churchwell, kediyi kontrol ettirmek istedi ve kedinin aslında bir mikroçipi olduğu fark edildi.

12 Yıl Sonra Evine Dönen Kedi...

Mikroçip bilgilerine göre;

Kedinin adı Butters’tı. Butters adlı kedi, 2011 yılında ailesinin San Diego’daki evinde kaybolduğunun bildirildiğini ortaya çıktı. Churchwell, Butters’ın o zamandan beri Stanwood, Wash’a taşınan aileyle temasa geçti.

Angelo Castellino, yaşadıklarının inanılmaz olduğunu belirtti. Üstelik Butters’ın kimliğini tespit etmesi sebebiyle Memur Churchwell’e minnettar olduğunu anlatan Castellino, memurun bir işlemi kendi arka bahçesinde, aslında izinli olduğu bir zaman diliminde yaptığını belirtti.

Hayvan hizmetlerinde gönüllü olan

Larry Rudolph, Butters’ı ailesine ulaştırmak için kediye eşlik etti ve Castellino ve karısı Shelley’e teslim etti. Castellino ailesi, yaşadıklarının inanılmaz olduğunu ve çok sevinçli olduklarını, kedilerinin ise 12 yıl aradan sonra bir diğer “kardeşi” olan Barnacles ile birlikte olacağını belirttiler.

Butters’ın kayıp olduğu 12 yıl boyunca ise nerelerde olduğu ve neler yaptığı ise bilinmiyor. ROZA’dan edinilen bilgiye göre Castellino ailesi ise kedilerinin San Diego’dan Blythe’ye 320 kilometreden fazla yolculuğu nasıl yaptığına dair hiçbir fikirleri olmadığını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu