GündemTürkiye Gündemi

15 Polise Bir Adam Ecel Teri Döktürdü

15 Polise Bir Adam Ecel Teri Döktürdü. Sahte alkol ya da 'zombi' tabir edilen sentetik uyuşturucu aldığı tahmin edilen Rus turist krize girerek yaklaşık 15 polise adeta ecel teri döktürdü.

15 Polise Bir Adam Ecel Teri Döktürdü

 

Rus Turist Uyuşturucu Krizine Girdi : Polislere Ecel Teri Döktürdü. Sahte Alkol Ya Da 'Zombi' Tabir Edilen Sentetik Uyuşturucu Aldığı Tahmin Edilen Rus Turist Krize Girerek Yaklaşık 15 Polise Adeta Ecel Teri Döktürdü.

Kendini Yerden Yere Attı

15 Polise Bir Adam Ecel Teri Döktürdü. Polis ekipleri “su su” diye bağıran turisti sakinleştirmek için önce 3 litre buz gibi su ikram etti. Ardından ise zehirlenme ihtimaline karşı suyu üzerine döktü. Her şeye rağmen sakinleşmeyen turist araca binmemek için dakikalarca direndi, kendini yerden yere attı.

Rus Turist Uyusturucu Krizine Girdi Polislere Ecel Teri Dokturdu 2

15 Polis Uğraştı

Olay, Antalya Güller Pınarı Mahallesi Kerim Kaptanlar Sokak üzerinde bulunan 4 yıldızlı bir otelin önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; otel önünde üzerini çıkartan turist bağırmaya ve kendini yere atmaya başladı. Ardından olay yerine polis geldi. Rus olduğu anlaşılan turisti sakinleştirmekte güçlü çeken polisler yardımcı ekip çağırdı. Bölgeye 15’e yakın resmi polis ve bekçi geldi. Yere yatırılıp elleri kelepçelenen Rus, polis aracının arkasına bindirilmek istendi ancak tüm uğraşlar çaba vermedi. Resmi polis aracının arkasına büyük ve küçük tuvaletini yapan Rus turist için daha büyük bagajı olan araç istendi.

Rus Turist Uyusturucu Krizine Girdi Polislere Ecel Teri Dokturdu 3

Rusça ve İngilizce “Su, su” Diye Bağırdı

Rusça ve İngilizce “Su, su” diye bağıran turist bir türlü sakinleşmeyince polisler tarafından kendisine buz gibi soğuk su içirildi. 3 litrenin üstünde su için turist halen uyuşturucunun etkisi ile kendini yerden yere atarak su istemeye devam etti. Bunun üzerine su komasına girmesi endişesiyle polisler tarafından yerde yatan turistin üstüne soğuk su döküldü. İHA’nın edindiği bilgiye göre çevrede bulunan yerli ve yabancı vatandaşlar olup biteni şaşırarak ve korku dolu gözlerle izledi. Olay yerine gelen narkotik büroya ait sivil araca bindirilen Rus turist hastaneye kaldırıldı.
Hastanede sakinleştirilen Rus turist karakola götürülerek uyuşturucu madde ya da sahte içkiyi nereden aldığına dair narkotik ekipleri tarafından sorgulandı.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

15 Polise Bir Adam Ecel Teri Döktürdü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu