GündemSiyaset

15 Temmuz Hain Darbe Girişimini Unutmadık Unutturmayacağız!

AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir, 15 Temmuz; Demokrasi mücadelesini destekleyen tüm vatandaşlarımızın direnişi, milli iradenin, demokrasinin zaferi, hakla batılın savaşı sonucunda hakkın galip gelmesidir” dedi.

Aydemir yaptığı yazılı açıklamada, “15 Temmuz; milletimizin, lideriyle birlikte bağımsızlık, vatan, onur ve şeref için canını ortaya koyarak yazdığı bu toprakların en değerli destanlarından biridir. İsimleri sonsuza kadar yaşayacak şehitlerimizin bize bıraktıkları bir mirastır. Bununla birlikte 15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda bir işgal girişimidir. Milli iradenin tecelli ettiği TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni bombalayanların, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişiminde bulunanların planları sadece darbe değil, irademizi her yönüyle teslim almaktı, lakin unuttukları bir şey vardı; Aziz milletimiz milli iradeye sahip çıkarak vatan için ölüme meydan okudu ve vatanımızı hainlerin eline teslim etmedi.Bu aziz millet çok darbe gördü. Başbakanını idam sehpasında kaybetti, fakat böylesine bir hainlik hiç görmedi ”ifadelerini kullandı.

İHANET GİRİŞİMİ YERLE BİR EDİLDİ

Aydemir, “Milletin emaneti olan namluyu millete çevirerek ülkemizi bölmeye ve işgal etmeye çalıştılar, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile canı pahasına alanlara koşarak fetö terör örgütünün 50 yıllık ihanet ve işgal girişimini yerle bir etmiştir. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle kara günler yaşatmasın. Ay Yıldızlı şanlı bayrağımızı indirtmesin, Vatanımıza göz diken hainlere fırsat vermesin.15 Temmuz gecesi direnişi ile Ezanına, Bayrağına ve bağımsızlığına sahip çıkan ve vatan uğruna can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize hayırlı bir ömür diliyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Rabbim Ülkemizi ve Aziz Milletimizi bir daha darbe girişimlerine ve demokrasi dışı her türlü saldırıya karşı korusun.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu