Gündemİlçe Haberleri

20 MART’TA AÇILIYOR

Burhaniye Belediyesi tarafından her geçen gün biraz daha modernleştirilen kentin İzmir yönünden girişini sağlayan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı Rekreasyon Alanı Projesi tamamlandı.

20 Mart Çarşamba günü açılışı yapılacak olan 750 metre uzunluğa sahip Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’nda oluşturulan rekreasyon projesinde yürüyüş yolları, bisiklet yolu, park ve spor alanları yer alıyor.

Belediye başkanlığına seçildiği günden bugüne geçen 5 yıllık görev sürecinde hep halkın çıkarları ve rahatlığı yönünde projeler geliştiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın vizyon projelerinden birisi olan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı Rekreasyon Alanı Projesinin yeşil alan ve spor alanları tamamlandı. Burhaniye’nin batı girişi olan Kuvayı Milliye Anıtı ile Karınca Deresi Köprüsü arasında yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarında yeni bir rekreasyon alanı oluşturuldu. A’dan Z’ye tüm hatlarıyla yenilenerek Burhaniye’nin en önemli caddelerinden biri haline getirilen Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’nda yürüyüş yolları, bisiklet yolu, park ve spor alanları bulunuyor. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “İlk etabının yapımı tamamlanan bulvarımızda yürüyüş yolları, bisiklet yolu, park ve spor alanları içinde tenis kortu, basketbol sahası, halı saha, kondisyon aletleri bulunuyor. Ayrıca kafeteryaların da yer alacığı projenin yeşil alan ve spor alanlarının tamamlanmasıyla açılışı yapılıyor. Yol boyunca refüjler, kavşaklar ve park alanlarını kapsayan proje 24 bin 200 metrekare alanda uygulandı. İlçemize İzmir yönünden gelecek misafirlerimiz daha çağdaş ve daha modern bir güzergahtan kentimize ulaşacak. İlçe halkımız da hem rahatlıkla yürüyüşlerini yapacak, bisikletleri ile tur atabilecek. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız da daha güvenli daha modern bir ortamda spor yapabilecek, oynayabilecek” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu