GündemEğitim

2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı yapıldı

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “2023 Eğitim Vizyonu Balıkesir İl Çalıştayı, Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Balıkesir ve Başkent Üniversitelerinden öğretim üyelerinin katıldığı ve 2 gün süren çalıştayda; Temel Eğitim, Erken Çocukluk, Ortaöğretim, İmam Hatip Okulları, Mesleki ve Teknik Eğitim, Hayat Boyu Öğrenme, Özel Eğitim/Rehberlik, İnsan Kaynakları/Teftiş, Özel Öğretim, Okul Gelişim Modeli, Ölçme ve Değerlendirme ve Yabancı Dil gibi konular, 11 ayrı çalışma grubu tarafından değerlendirilerek ele alındı.

“2023 Eğitim Vizyonu Balıkesir İl Çalıştayı”nın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız  “Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, nitelikli ve ahlaklı çocuklar yetiştirmeyi amaç edinen 2023 Eğitim Vizyonu; sabır, emek, samimiyet ve fedakârlık isteyen uzun bir süreç olan eğitim öğretim konusundaki atılım ve şahlanış stratejimizin yol haritasını ifade etmektedir. 2023 Eğitim Vizyonundaki çalışmalarla Türkiye’nin önünde yepyeni ufuklar açılacak, yarınlarımız bugünümüzden çok daha güzel olacak. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

Çalıştay kapanış töreni ve katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesi ardından sonra erdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu