GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

27 Yıllık Evlilik Bitiyor

27 yıllık evlilik bitiyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık haberinin detayları ortaya çıktı. Ünlü çift boşanma davasını açtı.

27 yıllık evlilik bitiyor. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Ortaya atılan iddialar doğru çıktı.

 

Fgd

 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin örnek çifti olarak gösterilen ikiliden boşanma iddiaları gelmişti. Yaptıkları paylaşımlarla kafaları karıştıran çift resmen boşanıyor.

Ar

Boşanma iddialarına Arzum Onan açıklık getirdi. Onan, “Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde, üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü” dedi.

 

Me

Açıklamadan Önce Zaten Her Şey Hazırlanmış

Bu açıklamanın ardından Arzum Onan’ın aslında aylar önce dava açtığı öğrenildi. 28 Şubat tarihinde güzel oyuncunun boşanma davası açtığı ortaya çıktı. Dava Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülüyor olacak. Davayı  ‘’psikolojik şiddet ‘’ gerekçesiyle açtı.

 

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Mehmet Aslantuğ

Samsun’un Çarşamba ilçesinin Dikbıyık mahallesinde dünyaya gelen Aslantuğ, anne tarafından Ubıh, baba tarafından Abzah olan Çerkes kökenli çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini ise Terme ilçesinde tamamladı. 1978 yılında işletme fakültesine kaydını yaptırdı ancak öğrencilik yıllarında, Deneme Sahnelerinde başlayan oyunculuğunu, 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini bırakarak profesyonelleştirdi. 1993 yılında Detay Film’i kurdu. 1997-2000 yılları arasında atv’de yayınlanan Sıcak Saatler dizisinde  Sedat Yalçın karakteri   canlandırdı. Ayrıca yine atv’de 2003-2005 yılları arasında yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisinde Selim Arhan karakteri  ile ün kazandı. Arzum Onan’la evlidir ve Can adında bir oğlu vardır. 2023 genel seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili adayı olmuştur.

Arzum Onan

Arzum Onan, 31 Ekim 1973’te Ankara’da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara’da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul’da okudu. Bununla birlikte  Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında Gaye Sökmen Ajans’ta mankenlik ve modelliğe başladı. Ayrıca Nisan 1993’te “Miss Turkey” yarışmasında “Türkiye Güzeli”, aynı yılın Temmuz ayında “Miss Europe” yarışmasında “Avrupa Güzeli” oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu