GündemÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

ÇİFTÇİLERE MÜJDE’Yİ BOSTAN VERDİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, yoğun dolu yağışı nedeniyle Susurluk ve Manyas çevresinde ürünleri hasar gören çiftçiler için Başbakanlık Acil Destek Fonu’ndan 1 Milyon Lira kaynak aktarıldığı müjdesini verdi.

 

Susurluk ve Manyas’ta yağan sağanak yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkilediği gibi pek çok çiftçinin ürünleri de zarar görmüştü. Ürünleri tarlada kalan ve mağduriyetlerinin boyutu her geçen gün artan çiftçilere müjdeli haberi AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan verdi. Üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için en kısa zamanda harekete geçtiğini belirten AK Parti Balıkesir Milletvekili bu konuda Başbakanlık ile görüştüğünü dile getirdi. Milletvekili Kasım Bostan, çiftçilerin zararlarını karşılamak için gerekli işlemleri yaptığını ve kapsamda Başbakanlık Acil Destek Fonu’ndan 1 Milyon TL kaynak sağlandığını belirtti.

‘Çiftçimizin Her Zaman Yanındayız’

Çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için sağlanan 1 Milyon TL’lik kaynağın Balıkesir Valiliği’ne aktarıldığını belirten Milletvekili Kasım Bostan şu ifadeleri kullandı; ‘Susurluk ve Manyas çevresinde yoğun dolu yağışı nedeniyle ürünleri hasar gören çiftçilerimiz oldu. Ben de bu üreticilerimizin mağduriyetlerini gidermek için hemen girişimlere başladım. Başbakanlık ile görüşmelerim oldu. Neticede Başbakanlık Acil Destek Fonu’ndan 1 Trilyon kaynak Balıkesir Valiliği’ne aktarıldı. ‘Devlet her zaman mağdur olan, zarar gören milletinin yanındadır. Yanında olmaya da devam edecektir’ ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu