Gündem

ENGELLER ORTADAN KALKIYOR

 

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sıvatpınar ve Halalca Mahallesinde evden çıkmakta güçlük çeken iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdi, dua aldı.

 Başkan Zekai Kafaoğlu ilk olarak Sıvatpınar Mahallesi’ne gitti ve burada ihtiyaç sahibi Safiye Çilesiz’i evinde ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu Sıvatpınar Mahallesi Muhtarı Yusuf Gezgin’in talebi üzerine hasta yatağından kalkamayan ve ayakta durmakta güçlük çeken Çilesiz’in tekerlekli sandalye ihtiyacına anında yanıt verdi. Safiye teyze tekerlekli sandalyesine kavuştu. Bundan sonra evinin bahçesi ve mahalle içerisinde tekerlekli sandalye ile gezebilecek.

‘Hep Dua Ediyorum’

Safiye Çilesiz’i kendisini mutlu eden Başkan kafaoğlu’na duygularını aktararak, “15 seneden beri bende kemik erimesi hastalığı var. Bacaklarımın üzerine basamıyorum. Allah milletimizden, devletimizden ve Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanım bana bu arabayı verdi, ziyaretime geldi ya teşekkür ediyorum. Sağolsun, var olsun. Kendisine hep dua ediyorum” dedi.

‘Her Sağlam Fert Engelli Adayıdır’

Başkan Kafaoğlu Sıvatpınar’ın ardından Halalca Mahallesi’ne giderek burada şeker hastası olan ve tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan Hikmet Aydın’ı ziyaret etti, sandalyesini takdim etti. Safiye teyze gibi Hikmet teyzenin de mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Hikmet Aydın “Şükürler olsun. Başkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.Başkan Zekai Kafaoğlu “175 bin nüfusumuz var. Doğumdan ölüme kadar tüm vatandaşlarımızın sorumluluğu bizde. Tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. İki teyzemizin ihtiyaç sahibi olduğunu öğrendik ve kendilerini ziyaret ederek tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdik. Safiye teyzemizin ve Hikmet teyzemizin hayır dualarını aldık. Her sağlam fert engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Safiye teyzemiz ve Hikmet teyzemiz hem ülkemize hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bol bol dua etsin” diye konuştu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu