Balıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

80’lerin Modası: Salopet

Moda dünyasının popüler tercihleri arasında yer alan salopet modelleri, farklı yaş ve zevkten tüketiciye hitap etmektedir. Bu yazımızda salopete dair tüm bilgileri sizinle paylaşıyoruz! 80’lerin Modası: Salopet

 

80’Lerin Modası: Salopet

80’ler modasının akılda kalan trendlerinden olan salopetler yeni sezonda da denimden kumaşa kadar pek çok farklı seçenekle web sitemizde oldukça geniş bir yere sahipler. Hem gece he de gündüz kullanıldıkları için oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan kadın salopet modelleri aynı zamanda tek parça giysi şıklığı ve rahatlığını size sunar.

Tulum elbise modelleri ve kruvaze tulum modelleri gibi birbirinden farklı zevklere hitap eden modelleri web sitemizin koleksiyonunda bulmanız oldukça kolay.

Ekose gömlek, kısa t-shirt ve ceketle kombinleyebileceğiniz birbirinden tarz kadın salopetleri tek askısını boşta bırakarak bu trend kıyafete kendi yorumunuzu katabilirsiniz.

Salopet Modelleri ile Şıklık Oluşturun

Tek parça kombin denilince elbise modelleri ile birlikte akla kadın salopet modelleri gelir. Tek parça olması size kolaylık sağlarken, kombinlerde dikkat etmeniz ve özen göstermeniz gereken iddialı parçalardan biridir. Akşam için özel bir davete gidiyorsanız kadın salopet modelinin kumaş cinsi sizin duruşunuzu değiştirecektir.

Özellikle yaz aylarında tercih ettiğiniz kadın salopet modelleri, kış aylarında deri ceketiniz ile kombinleyerek şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kombininizi çizme veya bot modelleri ile tamamlayabilir yaz aylarında ise sandalet ya da kısa topuklu ayakkabılarınızla tamamlayabilirsiniz.

Her zamanın vazgeçilmez rengi ve gardırobunuzun kurtarıcısı olan siyah, kadın salopet modellerinde de tarzınıza şıklık ve zarafet katarak vücudunuzda oluşan fazlalıklar varsa bu fazlalıkları kapatmanıza yardım eder. Kadın salopet modellerinde yaz kombini için kısa salopet ve çiçekli salopet modelleri tam size göre! Boyunuz uzun ve bu özelliğinizi avantaja çevirmek istiyorsanız web sitemizde bol paça tulum seçeneği ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

80’Lerin Modası: Salopet

Askıların Boyunu Kendi Tercihinize Göre Ayarlayın

Salopet ve ayar kancası olarak üretilen modeller farklı özelliklere sahiptir. Uzunluk ve genişlik açısından değişik büyüklüklerde üretilen parça; dalgalı, düz kare ya da dikdörtgen şekilde tasarlanır. Genellikle jean, kadife ve kanvas kumaşlarla uyumlu renklerde hazırlanan aksesuar parçası, ilgili ürünlerde kullanılan düğmelerle birlikte kullanılabilir.

Bebek, çocuk ve yetişkinlere özel olarak hazırlanan salopet kancası, askı boyunun kişiye göre ayarlanmasını sağlar. Üzerindeki askı boyunu sabitleme görevi gören çubuklar sayesinde kıyafet veya aksesuarların daha rahat kullanılmasını sağlayan parça, moda tasarımcılarının da göz bebeğidir.

80’Lerin Modası: Salopet
Tek Parça Kıyafetlerde İnce Ayrıntı!

Tek parça kıyafetlerin değişmeyen rahatlığı, her döneme damga vurmalarını sağlar. Tulum ya da salopet olarak adlandırılan şort, pantolon veya etek modelleri yılın 365 günü farklı kombinlerle desteklenebilir. Yazın renkli tişörtler ve kışın da desenli çoraplarla uyum içinde kullanılacak modeller, hayat kurtaran kıyafetler arasında gösterilebilir.

Gün boyu rahatlık ve tarzını yakalamak isteyenlerin tercihi olan modeller, salopet kancası sayesinde sabitlenerek yakalanmak istenen hava tek hareketle sağlanabilir.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Beyaz Abiye Giyme Kılavuzu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu