Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Uzuner ‘Büyükşehirle Birlikte Geleceğiz’

İyi Parti ve CHP’nin ortak Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok Bigadiç ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Millet İttifakı Adayı Davut Uzuner’in yeni dönemin Belediye Başkanı olacağını söyleyen Ok, uyumlu ve koordineli çalışmalar ile Bigadiç’ e en iyi hizmetleri getireceklerini söyledi. Ziyaretlerini halk pazarı ve esnaf ziyaretleri ile sürdüren İsmail Ok ” Davut başkan çok tecrübeli bir siyasetçi. Uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış ve halkın gönlünde yer edinmiş bir isim. Her ziyaretimde daha iyi anlıyorum ki Bigadiç onu özlemiş. Birlikte güzel hizmetler yapacagiz” dedi.

Et Entegre ve Süt Entegre Tesisleri Kuracağız

Bigadiç’in önemli geçim kaynaklarından biri olan hayvancılığın yeniden canlandirilacagini söyleyen İsmail Ok açacakları tesisler ile merkezi hükümetin yapmadıklarını büyükşehir belediyesi olarak yapacaklarını söyledi ve ekledi ” Bigadiç bizim için önemli bir ilçe. Üretime katkının en yoğun beklediğimiz bölgelerin başında geliyor. Açacağımız et entegre ve Süt Entegre Tesisleri ile üretimimizin pazar garantili ürünlerini bizler alıp işleyeceyerek dünya pazarına çıkaracağız. Çiftçimiz ve köylümüz hiç merak etmesin bundan sonra ürettikleri her ürünün alıcısı ilk önce büyükşehir belediyesi olacak” dedi.

Uzuner ; Büyükşehir İle Birlikte İyi Hızmetler Gelecek

Bigadiç Belediye Başkan Adayı Davut Uzuner çalışmaların çok verimli geçtiğini ve halkın kararını verdiğini ifade etti. Sözlerine devam eden Uzuner “Hem İsmail bey hemde şahsım bu görevler için tecrübe edinmiş,  muhasebe yeteneğini geliştirmiş isimleriz. En iyi hizmetleri birlikte bu kente kazandıracağız. Bigadiç büyükşehir ile yapacağımız bu projeler ile istihdam sorunu aşmış ve üreten bir kent hâline dönüşmüş olacak” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu