İlçe HaberleriGündem

Vali Şıldak’tan ‘Sıkıntıları Çözün’ Talimatı

Vali Şıldak’tan ‘Sıkıntıları Çözün’ Talimatı

 

Vali Hasan Şıldak Savaştepe İlçesi’ne ziyarette bulundu. Vali Şıldak Savaştepe’ye yaptığı ziyarette engelli vatandaşların taleplerini dinledi, sıkıntılı durumda olan vatandaşlar için Kaymakam Yüce’ye taleplerin yerine getirilmesi noktasında talimat verdi.

Kaymakamlık ziyareti ile başlayan programda, Vali Hasan Şıldak kaymakamlık bürolarını tek tek gezerek personel ile tanıştı. Ziyaret programı kapsamında Kaymakam Mehmet Yüce’den ilçe ile ilgili bilgi alan Vali Hasan Şıldak, Fatih Ortaokulu Toplantı Salonu’nda İlçe kurum yöneticileri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

 

SAVAŞTEPE’DE COVID-19 DENETİMİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri ile devam eden programın ardından, tüm ülkede olduğu gibi Savaştepe’de de gerçekleştirilen Covid-19 tedbirleriyle ilgili denetimler kapsamında esnaf ziyareti de gerçekleştiren Vali Şıldak, salgınla mücadele noktasında en hayati olan maske-mesafe-hijyen kurallarına dikkat çekti. Ziyaretinde Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği üyeleriyle de bir araya gelen Vali Şıldak, engelli vatandaşların hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak adına taleplerini dinleyerek, sıkıntılı durumda olan vatandaşlar için Kaymakam Yüce’ye taleplerin yerine getirilmesi noktasında talimat verdi.Ziyaret programı kapsamında İlçe’ya ziyarette bulunan Vali Hasan Şıldak’a İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu eşlik etti. Vali Şıldak ve beraberindekileri Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Gökçe ve İlçe Jandarma Komutanı Tğm. İlker Sarıca karşıladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu